Čepinčanka Tamara Buljević Miss Slavonije i Baranje

U hotelu ''Art' u Slavonskom Brodu održan je izbor za Miss Slavonije i Baranje za 2014. godinu kojeg je odlično organiziralo Brodsko udruženje mladih i najmlađih (BUMN).

Ove godine za laskavu titulu najljepše natjecale su se: Amalija Bojić (24, Sibinj), Marija Draksler (21, Valpovo), Gabriela Baketarić (18, Slavonski Brod), Anamarija Lovrenčić (Podravski Podgajci), Kristina Cerančević (21, Ivankovo), Tamara Buljević (19, Čepin), Marina Orban (20, Vinkovci), Pamela Ožuška (19, Gornja Vrba), Ivana Ileš (24, Hrastin), Anamarija Burg (18, Vrbanja), Ivona Pavičić (18, Slavonski Brod) i Monika Andrijanić (18, Slavonski Brod).

U prvom izlasku na izboru vidjeli smo djevojke odjevene u casul stilu, zatim u kupaćim kostimima uz sunčane naočale, te na kraju u svečanim haljinama. Titulu Miss simpatičnosti ponijela je Ivana Ileš iz Hrastina, fotografi na izboru odabrali su Moniku Andrijanić iz Slavonskog Broda za Miss fotogeničnosti, dok je publika odabrala svoju Miss, a titula je otišla Anamariji Lovrenčić iz Podravskih Podgajaca.

Kako se bližila kulminacija večeri sve je bilo neizvjesnije tko je ovogodišnja Miss Slavonije i Baranje za 2014. godinu, a tu laskavu titulu ponijela je Tamara Buljević iz Čepina. Prva pratilja je Anamarija Burg iz Vrbanje, inače članica Udruženja manekena ”Loreena” iz Vinkovaca, dok je titulu druge pratilje ponijela Ivana Ileš iz Hrastina koja je uz ovu titulu prethodno izabrana od strane djevojaka za Miss simpatičnosti.

Brodsko udruženje mladih i najmlađih još jednom se pokazao kao odličan orgnizator izbora na kojem je izabrana nova Miss Slavonije i Baranje Tamara Buljević koja će 5.9. uz prvu pratilju Anamariju Burg iz Vrbanje sudjelovati na finalnom izboru Miss Hrvatske 2014. godine.

Tekst i foto: Cibalia.info

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari