”Za dobar dan”, od 1. prosinca na STV-u!

Televizija Slavonije i Baranje od ponedjeljka 1. prosinca kreće s novim mozaičnim programom "Za dobar dan". Program će trajati od 9 do 15 sati, od ponedjeljka do petka. U njegovu sklopu gledatelji Slavonske televizije moći će uživati u obilju dobre glazbe, moći se se javiti uživo u program sa svojim prijedlozima, ali i problemima.

Njihovi novinari u program će se javljati uživo s terena sa zanimljim pričama, a svakoga sata emitirat će najnovije vijesti s područja Slavonije i Baranje, ali i cijele Hrvatske.

U emisiji će gledatelji tako uvijek biti u tijeku s najnovijim događanjima, ali i redovito će najavljivati najznačajnija zbivanja, od političkih pa do sportskih i zabavnih.

Biti će tu i stalne rubrike, kao što su TV vježbaonica u kojoj će gledatelji moći vježbati s njima, “Govorimo hrvatski” u kojoj ćete učiti kako pravilno govoriti naš hrvatski jezik te “Spomendan” u kojem otkrivaju što se u neka davna vremena na danšnji dan događalo u Slavoniji i Baranji.



Svakoga dana u 13 sati u sklopu mozaičnog programa “Za dobar dan” emitirat će Otvoreni studio u kojem će s gostima razgovarati o najrazličtijim aktualnim temama.

Uz sve to, u sklopu programa “Za dobar dan” Slavonska televizija za svoje gledatelje organizirat će i brojne nagradne igre.

Stoga, od ponedjeljka do petka u vremenu od 9 do 15 sati budite uz program Televizije Slavonije i Baranje jer učinit će sve “Za dobar dan”.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari