Green Room i Reunited festival u valpovačkom dvorcu ovaj vikend

Današnjim dnevnim programom Reunited Festival otvorio je po prvi put svoja vrata svim posjetiteljima. Program započinje oko podneva uz druženje u chill out zoni u dvorištu Dvorca Prandau Normann u Valpovu.

Rebel Vibes Station chill out stage u pogonu će biti cijeli dan te uz ritmove Slavonija Vibes Syndicate kolektiva i njihovih gostiju pratiti dnevni program radionice izrade Dreamcatchera koja je na rasporedu u 17:00h te DJ radionice koja će trajati od 18:30 do 20:00h. U 18:00h na programu je otvorenje izložbe Artbeat-internacionalne izložbe stickera udruge Acting Like a Child iz Osijeka. Izložba će biti postavljena u ulaznom hodniku u Dvorac Prandau Normann i moći će se pogledati do kraja festivala. Ulaz je za sve događaje besplatan.

Večeras, nakon završetka prvog dana Reunited Festivala, točnije u 20:00h počinje treći po redu, valpovčanima dobro poznati greenRoom. Svi ljubitelji elektronske glazbe zasigurno će biti oduševljeni ne samo glazbenom selekcijom, već interijerom uređenim do najmanjih detalja u prostoriji unutar samog Dvorca. Ulaznica za greenRoom iznosi simboličnih 10kn i može se kupiti na samom ulazu u Dvorac.

Drugi dan Reunited Festivala nastavlja se sutra kada su na rasporedu VJ i žonglerska radionica te glazbeni program na dva stagea. Cijena ulaznice za glazbeni večernji program u subotu je 20kn.



Više informacija potražite na Facebook stranicama:
https://www.facebook.com/pages/greenRoom/915375268526338?fref=ts
https://www.facebook.com/ReunitedFestivalValpovo?fref=ts

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari