Zgodni lege goli do pojasa u kalendaru za udomljavanje napuštenih pasa

Pansion-vrtić za ljubimce i škola za obuku pasa Habitat smješten nekoliko kilometara izvan Osijeka napravio je kalendar u kojem će uživati pripadnice nježnijeg spola, ali i svi ljubitelji životinja.

Dvanaest zgodnih lega kinulo se do pojasa i poziralo s psima koji su sretno udomljeni u nove obitelji. Upravo se udomljavanje životinja želi promovirati ovim kalendarom za koji su se fotografirali Dragan Franjković, Samir Subašić, Nikola Morača, Ivica Tadijanović, Andrej Jovanović, Marin Roso, Ivan Zidar, Saša Milanković, Zvonimir Sudarić, Luka Aničić, Antonio Anić i Marko Kutleša.

Sav prihod od donacija za kalendar namijenjen je pokrivanju veterinarskih troškova za liječenje životinja i kastraciju pasa lutalica, kao i za hranu životinja.

Kalendar možete kupiti u klubu Matrix u Tvrđi, Studio Wizard u Županijskoj 19, Veseli repić- Salon za uljepšavanje i njegu kućnih ljubimaca u Divaltovoj 88a, Studio Eccentric u Divaltovoj 162, Pet salon Njuškica na Sjenjaku 135, Studio Bling Orahovička 1 i u Zagrebu u izložbenom salonu Josere (Nehajska 18, Trešnjevka).

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari