Kopika kao Zrće

Prvo pa muško! Ta izreka definitivno se može primjeniti na prvo organizirano noćno kupanje na osječkom kupalištu Copacabana.

Nekoliko tisuća Osječana uživalo je u noćnom kupanju i odličnoj izvedbi DJ Omera koji je atmosferu konstantno držao usijanom. Mješoviti bazen je bio pun kupača, a van bazena se tražilo mjesto za postavljanje ručnika. Također je mnoštvo bilo i na obali Drave, a oni odvažniji su se i kupali u mutnoj rijeci pod mjesečinom.

Jedini nedostatak u cijeloj priči jest loša organizacija prodaje pića odnosno premalo točionika piva, pa se za rundu čekalo preko 10 minuta.

Direktor Sportskih objekata Zvonko Ibriks izrazio je zadovoljstvo organizacijom, ali i najavio ispravljanje nedostataka. “Nismo znali koliki će biti odaziv i moram priznati da smo ugodno iznenađeni. Sutra ujutro (danas nap.a) ćemo sagledati situaciju, ali ne sumnjam kako ćemo nastaviti s noćnim kupanjima na Kopiki. Svakako ćemo u dogovoru s Osječkom pivovarom pojačati ugostiteljski dio, ali i uvesti još neke novitete” – najavio je Ibriks.

Galeriju sa noćnog kupanca možete pogledati OVDJE!

TEKST I FOTO: SiB.hr


Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari