Dani prvog hrvatskog piva 2011. [0,5l/10kn] – PROGRAM

Iako su se prvotno pojavile informacije da će se popularni Dani piva održati u prostorima dvorišta Pivovare, Dani piva će se ipak održati na već provjerenome mjestu. Tako nas od 21. do 25. rujna i ove godine očekuju potoci Osječkoga piva i zvuci tamburice uz već provjerene popratne gastro i zabavne sadržaje. Detaljan program još uvijek nije poznat, ali se njegovo objavljivanje očekuje uskoro.

Prošle, 2010. godine Dani prvog hrvatskog piva ljubiteljima piva, građanima i gostima Osijeka ponudila su niz novih događanja koja su pratila glavni program u pivarskom šatoru na lijevoj obali Drave. Jedno od tih događanja bila je i Pivska šetnja: “Dobro došli u Osijek, grad prvog hrvatskog piva!” koju je vodio turistički vodič Mislav Pavošević s internetskog portala “Putovanja Slavonijom”.

U isčekivanju još jednih “Dana piva” prisjete se kako je to izgledalo prošle godine u pivskome šatoru i u pivarskim šetnjama.

[important title=PROGRAM – Pivski šator]od 21h zabavni program uz tamburaške sastave (šator kod katakombi, lijeva obala Drave):

21.09. Slavonia Band
22.09. Ravnica
23.09. Zvona
24.09. Slavonske lole
25.09. Prijatelji

Ulaz u šator je besplatan.

I ove godine u sklopu kampanje protiv zlouporabe alkohola osigurana je besplatna autobusna linija za sve posjetitelje, svaki dan od 20:30, svakih pola sata na relaciji: Billa, Sjenjak- Katakombe, šator[/important]

[important title=Osječko tram fest]Od 20-22h urbani program Osječko tram fest

Od 21.09. do 25.09., svakodnevno nezaboravni tramvaj party

21.09. – disco party
22.09. – hip hop/r’n’b party
23.09. – house/techno party
24.09. – rock party
25.09. – party mix

Besplatni program, broj mjesta ograničen. Sib.hr poklanja 20 ulaznica. [/important]

[important title=Turistički program (od 21.-25.09.) – PIVARSKA ŠETNJA od 17:30 h]

Stara Šeperova pivovara (pokraj hotela Osijek)- Esseker centar- Osječka katedrala- Prvi hrvatski tramvaj- Korzo- Sakuntala park- Kino Urania- Europska avenija- Tvrđa- Trg sv. Trojstva- Lijeva obala Drave

Obavezna rezervacija, broj mjesta ograničen. Turistički vodič Mislav Pavošević 031/740-091

Novost: velika Pivska tura Slavonijom koja uključuje i posjet manifestaciji “Dani prvog hrvatskog piva”. Traje 2 dana, a polazi se iz Zagreba 24. rujna 2011. Sve detaljnije informacije potražite www.kompas.hr[/important]

>>> Facebook najava (event): http://www.facebook.com/event.php?eid=134166870012177

Pogledajte: GALERIJA – Dani prvog hrvatskog piva 2010.
Pogledajte: FOTO priča – Pivarske šetnje 2010.

Danas je, 19. rujna, u prostorijama Pivovare najavljen program Dana prvog hrvatskog piva, a ono najvažnije je kako će cijena 0,5 litre piva biti 10 kuna. Osim toga istaknuto je i kako će sami šator biti veći nego prijašnje godine pa će i brojka od 15000 posjetitelja biti nadmašena.

Naravno, kao i do sada u šatoru vas očekuju i popularne pivarske igrice, te pivarska jela.

Dani prvog hrvatskog piva postali su manifestacija koja je već i nadaleko poznata i priznata pa se osim domaćih gostiju očekuju i oni iz okolnih gradova, ali iz drugih krajeva domovine. Naglasak će zasigurno biti stavljen upravo na pivo i to ono najstarije hrvatsko, a za dobru zabavu pobrinuti će se i tamburaški bendovi koji u Osijeku rijetko imaju prigodu svirati pred tolikim broj posjetitelja.

[span class=camera]POGLEDAJTE: GALERIJA: Dani piva 2011. – prvi dan[/span]

[span class=camera]POGLEDAJTE: Tramvaj party – prvi dan[/span]

Tekst: SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari