London Calling ponovo zove Vol. 4 – još ima ulaznica!

Nakon tri gostovanja i četiri vrlo uspješne večeri originalne londonske stand up komedije u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića, zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da počinje nova sezona vrhunske zabavna poslastice "LONDON CALLING" COMEDY CLUB!

[important title=Dodatna večer – 26. listopada]Zbog velikog zanimanja publike organizatori su odlučili organizirati dodatnu večer sa istim izvođačima i to u srijedu 26. listopada s početkom u 20 sati. prodaja ulaznica kreće u utorak u 8 sati na prodajnim mjestima (blagajna Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića (Trg bana Josipa Jelačića 19; radnim danom od 8,00 do 15,00 sati te subotom od 9,00 do 12,00 sati) i u oglasna službi Glasa Slavonije (Ulica Hrvatske Republike 20; radnim danom od 8,00 do 16,30 sati te subotom i nedjeljom od 9,00 do 13,00 sati)). Cijena ulaznice iznosi 40 kuna, a pozivamo sve da čim prije nabave svoje ulaznice jer je kapacitet gledališta ograničen na 230 mjesta.

Organizatori poručuju kako ulaznica još uvijek ima, pa ukoliko želite požurite na jedno od prodajnih mjesta.[/important]

Taj međunarodni program u utorak, 25. listopada 2011. godine ponovno, zahvaljujući Udruzi “Grupa građana” Osijek, dolazi u najveći slavonski grad, u isto kazalište, i ovaj put – s novim komičarskim imenima!

Podsjetimo, na prva tri gostovanja Osječane je zabavio niz vrsnih pripadnika ponajbolje stand up scene u svijetu. Svaki put ulaznice su brzo rasprodane, sve četiri večeri gledalište Dječjeg kazališta bilo je krcato, reakcije posjetitelja odlične, a kritike na show više nego pozitivne.

Nakon toga mnogi Osječani su Udruzi “Grupa građana” i na službenu Facebook stranicu projekta uputili niz upita kada će ponovno moći vidjeti komičare iz Londona. Zato je dogovoreno da će oni ovoga mjeseca ponovno gostovati u Osijeku, a opet dolaze potpuno nova imena.

Pogledajte: GALERIJA – London Calling

Naime, u utorak, 25. listopada 2011. godine, s početkom u 19,30 sati, na sceni Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku Osječane će do suza pokušati nasmijati: Englezi Adam Ethan Crow (headliner), Simon Feilder (opening act) i Danny Ward (MC – voditelj večeri). Umjesto nekoga odličnoga komičara s prostora ex-Jugoslavije, što je do sada bio običaj, kao tzv. mid act ovaj put nastupit će mlada britansko-rumunjska komičarka Elena Procopiu. DAKLE, OVAJ PUT U OSIJEK S LONDONSKE SCENE STIŽU ČETIRI, A NE TRI KVALITETNA STAND UP KOMIČARA.

O PROJEKTU I AUTORU:

Inače, “LONDON CALLING” COMEDY CLUB je međunarodni projekt koji je osmislio hrvatski novinar i komičar Nino Bantić, u nakani da britanski stand up humor približi građanima u nekoliko europskih gradova, a nedavno je u tu svrhu u Zagrebu osnovao i Udrugu “Urbani ured”.

Ideja Nine Bantića bila je dočarati tipičnu londonsku klupsku stand up večer, odnosno cjelovečernji program s voditeljem i nekoliko komičara, među kojima je onaj koji nastupa posljednji – headliner. Posredstvom glasovite londonske agencije Mirth Control različiti britanski stand up komičari već su u studenom prošle godine počeli nastupati u Zagrebu, u siječnju i u Osijeku, a potom su se njihova gostovanja proširila na Varaždin, Rijeku, Dalmaciju…

{youtube}2VNZ0Ts3l60{/youtube}

Organizatori ovoga zanimljivoga događaja u Osijeku su ponovno agencija Mirth Control (London, UK), Udruga “Urbani ured” Zagreb & Udruga “Grupa građana” Osijek, a medijski pokrovitelji su Glas Slavonije i Slavonski radio.

NAPOMENA: Cijeli program sa stankama traje od dva do dva i pol sata, a odvija se na engleskom jeziku.

Premda se zbog povećanih troškova organizacije ukazala potreba za povećanjem, naglašavamo kako smo, u znak zahvalnosti osječkoj publici na dosadašnjo vjernsti, uspjeli u nakani da CIJENU ULAZNICE U OSIJEKU zadržimo na 40 KUNA, a tako će ostati najmanje do kraja ove godine. Upozoravamo da je kapacitet gledališta Dječjeg kazališta ograničen na 230 mjesta.

PRETPRODAJA ULAZNICA POČINJE U PETAK, 14. LISTOPADA 2011. GODINE, TOČNO U 8,00 SATI NA DVA PRODAJNA MJESTA: blagajni Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića (Trg bana Josipa Jelačića 19; radnim danom od 8,00 do 15,00 sati te subotom od 9,00 do 12,00 sati) i u oglasnoj službi Glasa Slavonije (Ulica Hrvatske Republike 20; radnim danom od 8,00 do 16,30 sati te subotom i nedjeljom od 9,00 do 13,00 sati).

ZAINTERESIRANE GRAĐANE UPOZORAVAMO DA POŽURE S KUPNJOM ULAZNICA JER SU DO SADA SVAKI PUT RASPRODANE ZA SAMO SAT I POL.

Službena Facebook stranica LONDONG CALLING stand up projekta

twitter: @LonCallComedy

Svi podrobniji podatci o izvođačima i njihove fotografije mogu se pronaći na Facebook stranici i službenoj web stranici projekta www.londoncallingclub.com

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari