Najveći DC Party ikad!

Imamo radosnu vijest za sve kojima je makar i nakratko nedostajao ovaj event... Vratio nam se DC Party!!!!No ovoga puta u nešto drugačijem izdanju....

Za sve koji ne znaju gdje će u četvrtak, toplo preporučamo veliki DC party ispred Bastiona! U četvrtak 14 .lipnja ispred Bastiona očekuje vas najveći DC party ikad. Svi koji dolazite i donosite cugu ne zaboravite doći na novu lokaciju, jer vas ispred Bastiona uz DC party očekuje i organizirano gledane utakmice HRVATSKA – ITALIJA!
Okupljanje ljudi očekuje se već oko pola 6!

Organizirano je navijanje za Hrvatsku ispred najvećeg platna u Osijeku, a nakon nadamo se pobjede nad Talijanima, nastavlja se s DC Partyem gdje će DJ sa zidina Bastiona puštati glazbu uz fenomenalno ozvučenje i osvjetljenje! Doći će svi, pa dođite i vi i ponesite sve.. i dresove, šalove, zastave, cugu, sirene-SVE!!

Što se tiče cuge podsjećamo da vas očekuju već standarno hladno, točeno pivo te jeger i vino po promotivnim cijenama!

Ne zaboravimo napomenuti da ovaj put za vas DC party organiziraju:

– DC Party Crew
– Dalibor Tufeković & Poljoprivredni fakultet


Također vas pozivamo da lajkate DC Party Facebook stranice te tako budete dio eventa, te s lakoćom pratite daljnje obavijesti koje organizatori imaju za vas. Događaj na facebooku možete pogledati OVDJE.

Ukoliko idete na ovaj party svakako potražite našeg fotografa, a kako je bilo jedan od prošlih puta možete pogledati u galeriji.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari