Cocktail BarKA: Pirates, Latino house i Southern Comfort night

Ovaj vikend Cocktail BarKA pretvara se u gusarski brod i latino stage, a u subotu vam nudi utjehu. I to ne bilo kakvu...Pogledajte što su vam pripremili...

Cocktail BarKA kao i obično nastavlja s odličnim tematskim zabavama svaki vikend. Ovaj vikend neki će se cocktailima braniti od gusara, neki će dosadu otjerati latino plesom, a oni najizdržljiviji nastavit će u istom tonu i u subotu, zagrijavajući atmosferu uz Southern Comfort.

09.08. ČETVRTAK – Pirates Night 

desperados_party_barka_16062012_sibhr_03

Ovog četvrtka nas napadaju gusari. Molimo sve voljne, da nam se pridruže u obrani naše Barke. Branit ćemo se cocktailom Cuba Libre. DJ Joka ce nas držati budnima ako obrana zakaže, iako sumnjamo u to. Cuba Libre po promo cijeni od 20 kn, držat će nas budnima, da nas slučajno gusari ne bi iznenadili. Čekamo Vas!

10.08. PETAK – Latino House Night

Svaki petak je rezerviran za latino house i DJ Joku. Nudimo Vam Chi Chi i Blue Lagoon po promo cijeni od 20 kn i zabavu do jutra.

11.08. SUBOTA – Southern Comfort Night

Nismo se dugo zabavljali uz Južnjacku. Odlucili smo Vam pripremiti nezaboravan party uz Južnjacku utjehu, atraktivne hostese i primamljive cijene, naravno, uz odličan ambijent i odličan izbor glazbe. DJ Joka je zadužen za atmosferu, a hostese Vam nude Južnjacku po promo cijeni od 12 kn i Južnjacku-Sprite za 15 kn. Vruća noć uz nas! Garantiran nezaboravan provod!

[span class=camera]GALERIJA: Cocktail BarKA: Vodka, Campari i Pelin party[/span]

[span class=camera]GALERIJA: BarKA proslavila svoj prvi rođendan[/span] 

PR objava

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari