ARLA fest – Dosta im je cajki i interneta

Napokon pogođeni sadržaji za mlade koji vrijeme ne žele provoditi uz 'cajke', Internet i po kafićima, poruka je publike i sudionika Festivala za mlade A.R.L.A. koji je organizirala Udruga za mlade Đakovo.

Napokon pogođeni sadržaji za mlade koji vrijeme ne žele provoditi uz ‘cajke’, Internet i po kafićima, poruka je publike i sudionika Festivala za mlade A.R.L.A. koji je organizirala Udruga za mlade Đakovo.


U mnoštvu eduaktivno-zabavnih sadržaja, bilo je za svakog ponešto. U parku su se nizale slikarska i kiparska radionica, kao i radionice Izviđačkog odreda Klasje. Mjesto je našla i prezentacija borilačkih klubova i Amaterski hrvački turnir na tattai podlozi. Održan je turnir u klikeranju i natjecanje u starim sportovima.

Priređen je i Imagine Croatia – natjecanje za mlade glazbenike gdje su prvo mjesto osvojili Đakovčani Ivana Mitrić i Domagoj Bešlić (duet “Cape Rose”) te odlaze na daljnje natjecanje u Zagreb. U programu je bilo i grafitiranje, a za kraj je priređen glazbeni program u kojem su nastupili Hold your horses iz Đakova, In Ruff (Osijek), Hemendex (Zagreb), Praxitens (Osijek) I One piece puzzle iz Rijeke.

TEKST: (S.Ž.) Glas Slavonije

FOTO: Udruga za mlade Đakovo Facebook

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari