BarKA: Warm Up Party, Latin House & Sweet Love RNB Confusion

Ovoga vikenda na Cocktail Barci očekuje vas: Warm Up Party, Latin House & Sweet Love RNB Confusion. Detalje pročitajte u članku.

Tjedna ponuda: Svaki tjedan BarKA nudi dva cocktaila po promo cijenama. Ovaj tjedan: Cosmopolitan & Swimming Pool po promo cijeni od 15 kn.

06.09. četvrtak – WARM UP PARTY for WARRIORS DANCE FESTIVAL 2012.

Čuvena britanska grupa The Prodigy i AAA Production ekskluzivno i sa ponosom predstavljaju “Warrior’s Dance Festival” (WDF), koji će se održati u subotu, 15. rujna 2012. godine sa početkom u 17,00 sati. Festival će biti održan u Beogradu na Kalemegdanskoj tvrđavi. Warm up party-a za Warriors Dance 2012 festival u Hrvatskoj će se održati održati u četvrtak 06. rujna 2012. u 22,00 h upravo kod nas! Osim pregršta dobre zabave, tokom večeri će par sretnika dobiti besplatne ulaznice za WDF 2012. Za one manje sretne prodavati cemo ulaznice po promotivnim cijenama. Tu su uz promo cijene ulaznica i promo cijene pića Somersby 15 kn i Stock 10 kn. Kako i što, saznat ćete od naših dragih HH (Hot Hostesa). Za dobru zabavu su zaduženi Radionation live dubstep dvojac te dobro znani rezident DJ Joka.

07.09. petak – Latin House

Ovaj petak oživljavamo sve mrtvace ovog grada i uz dobar latin house, nudimo poznati i odlični cocktail Pina Colada po promo cijeni od 15 kn i Pinky Colada 15 kn! Za atmosferu je zadužen DJ Sale. Upad je slobodan za sve zainteresirane, a startamo kao i uvijek, u 22 h!

08.09. subota – Sweet Love RNB Confusion

Poznati smo po odličnoj atmosferi, ugodnom ambijentu i naravno prekrasnim damama. Večer je rezervirana za djevojke! Izgovor ili ne….PARTY! Osim zagarantirane zabave, nudimo veliki izbor pića, koji je uistinu bogat i raznolik. No jedan od naših glavnih atributa, po kojem smo poznati brojnim posjetiteljima, koji nam se iznova vraćaju i dovode nove, jesu vrhunski cocktaili. Mnogi su se već složili, kako ova čarobna pića odgovaraju u svako doba dana ili noći – alkoholna ili bezalkoholna, short ili long drink, klasični ili potpuno avantgardni cocktaili, koji su u tom trenutku in na bilo kojem drugom dijelu zemaljske kugle…Ovu subotu Vam nudimo po promo cijeni Chi Chi 15 kn i litreni 50 kn i Woo Woo za 10 kn! Za atmosferu su zaduženi DJ Joka i DJ Beat Clone, a za 2nd floor je zadužen DJ DinoOo. See ya!

Nedjeljno ludilo!

Svake nedjelje nudimo SVE cocktaile po promo cijeni od 15 kn!

PR objava

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari