BarKA: Keglevich Vodka, Latin House & Saturday Fever

Ovoga vikenda na Cocktail Barci očekuje vas: Keglevich Vodka, Latin House & Saturday Fever. Detalje pročitajte u članku.

Tjedna ponuda: Svaki tjedan BarKA nudi dva cocktaila po promo cijenama. Ovaj tjedan: BBC & New York po promo cijeni od 15 kn.

20.09. četvrtak – Keglevich Vodka

Ovo popularno piće napravljeno je od najčišće, trostruko destilirane vodke i prirodnih voćnih sokova, koji kombinirani daju potrošaču jedinstveno koncentriranu aromu i voćni okus. Keglevich je neophodan za pripremu i miješanje sofisticiranih koktela i dugih pića. Zahvaljujući blagom okusu i nižoj razini alkohola Keglevich voćne vodke mogu se piti same ili s ledom. Raznolikost okusa pruža potrošačima mnoge mogućnosti za čitav niz osjetilnih iskustava. Mi Vam nudimo nezaboravnu večer uz promo cijene Keglevich Vodke (8 kn) i Margarite po promo cijeni od 15 kn. Za atmosferu je zadužen naš rezident DJ Joka. Staramo u 22 h!

CocktailBarKA_subota_SiBhr_18.jpg

21.09. petak – Latin House

Svaki petak je rezerviran za Latin House. Za glazbu je zadužen DJ Sale, a mi Vam nudimo cocktail Sex Machine po promo cijeni od 15 kn. Ulaz je slobodan svim punoljetnim i zainteresiranim osobama, a startamo u 22 h!

barka080912_12.jpg

22.09. subota – Saturday Fever

Nadolaze hladnije noći i jutra, ali mi se ne damo! Kod nas je još uvijek ljeto i haraju vrućine. Groznica subotnje večeri je pred nama i spremamo ju se provesti u najbolje mogućem okruženju na ludoj lokaciji. E, tu smo mi, Cocktail BarKA, da bismo Vam pomogli u rješavanju tog problema. Dođite i provedite se ludo i nezaboravno uz promo cijene shootera WOO WOO po cijeni od 10 kn te uz pomno izabran repertoar glazbe, za koju je zadužen DJ Joka.

barka080912_19.jpg

Nedjeljno ludilo

Svake nedjelje Vam nudimo promo cijene SVIH cocktaila po cijeni od 15 kn. Kod nas je i nedjeljom najbolje!

PR objava

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari