Cocktail BarKA: Studentski Party, Gramophonedzie, Saturday Fever [NAGRADNA IGRA]

I ovaj vikend posjetite Cocktail BarKu i zabavite se uz odličan vikend program koji vam je pripremila. Više o programu i nagradnoj igru povodom nastupa Gramaphonedzije pogledajte u članku...

Cocktail BarKA i ovaj vikend za vas priprema odličnu zabavu i promotivne cijene različitih vrsta pića. Provedite vikend na Barci i odlično se provedite uz Gramaphonedzie, Studentski Party by Anura, cocktaile i već svima poznate DJ-eve.

11.10. ČETVRTAK – Studentski Party by Anura

Krenuli smo sa studentskim partyjima. Ovaj četvrtak Vam nudimo izuzetno dobru zabavu uz pomno odabrane strane i domaće hitove by DJ Joka te promo cijene alkoholnih i bezalkoholnih pića. Vodka 6 kn, točeno pivo 0,3 10 kn te vodka (boca) 0,75 150 kn. Startamo od 22 h, a upad je free za sve zainteresirane.

12.10. PETAK – Gramophonedzie

229569_440195079355652_1846241232_n.jpg

U petak, 12. listopada 2012. godine Cocktail barKA ugostit će Gramophonedziea, odnosno Marka Miličevića. Uz Marka, nastupaju DJ Joka i DJ Omke. Karte u pretprodaji možete kupiti po cijeni od 30 kn u Caffe baru Davos ili u Cocktail baru barKA, a na sam dan karte će iznositi 50 kn. Startamo od 22 h!

Marko Milićević, poznatiji kao Gramophonedzie, glazbeni je producent i DJ iz Beograda. Uvjetnim početkom Markove karijere može se smatrati njegov odlazak na Red Bull Music Academy u Irsku, 2000. godine. Po povratku s ovog “glazbenog sveučilišta”, Marko postaje diplomac na smjeru za Dizajn zvuka i muzičku produkciju Akademije umetnosti u Beogradu. Od tog trenutka počinje se baviti glazbenom produkcijom za brojne TV reklame, filmove i emisije, a možda najpoznatiji rad Marka Milićevića u ovom polju predstavlja glazba za špicu srpske verzije reality showa Veliki Brat, koju je on dizajnirao. Pod imenom Gramophonedzie Marko nastupa od 2006. godine. Ovim pseudoniumom potpisuje pjesme za veliki broj nezavisnih izdanja kao što su “Gotta Keep Faith”, “Yazuka”, “Guesthouse”, “DiskoZoo”, “Oxyd” i “Shak Digital”.

13.10. SUBOTA – Saturday Fever

Postali smo jedno od vodećih mjesta za izlazak u našem gradu, no to nas neće navesti, da se umislimo, nego ćemo i dalje raditi na tome, da Vas ludo zabavljamo i da zabavu podignemo na viši nivo! Ovu subotu Vam nudimo WOO WOO po promo cijeni od 10 kn. Za atmosferu na 1st flooru bit će zadužen DJ Mattox, a na 2nd flooru DJ Ila. Nadamo se, da svi oni koji nisu naši gosti, da će ubrzo i postati, jer garantiramo, da nitko neće požaliti. Startamo od 22 h, a rana zora će nas tjerati kući.

14.10. – Nedjeljno ludilo

Svake nedjelje nudimo SVE cocktaile po promo cijeni od 15 kn. Dođite i uvjerite se, kako je i nedjeljom kod nas najbolje.

[blockquote] Tjedna ponuda
Svaki tjedna do 23 h nudimo dva cocktaila po promo cijenama. Na red su došli Tom Collins po promo cijeni od 15 kn te Singapore Sling po promo cijeni od 15 kn.[/blockquote]

[span class=camera]GALERIJA: Keglevich party na Barci[/span]

[span class=camera]GALERIJA: Saturday Fever na brodu[/span]

[blockquote] SiB.hr i Cocktail BarKA poklanjaju vam 2×1 ulaznicu za Gramaphonedzije na Barci. Sve što je potrebno učiniti je stistnuti LIKE i u komentar članka upisati “SiB.hr vodi me na Gramaphonedzije”.

Dobitnici: Klara Dumančić i Ivan Grgić [/blockquote]

PR objava

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari