BarKA: Studentski Crnjak Party uz Karlovačko, Karaoke Party uz Medicu i Saturday Fever

Cocktail BarKA vas poziva da provedete još jedan odličan vikend na brodu. Ovaj put, za vas je pripremila Studentski Crnjak Party uz Karlovačko, Karaoke Party uz Medicu i Saturday Fever.

Cocktail BarKA vas poziva da provedete još jedan odličan vikend na brodu. Ovaj put, za vas je pripremila Studentski Crnjak Party uz Karlovačko, Karaoke Party uz Medicu i Saturday Fever. Pridružite se najluđoj zabavi i dočekajte jutro na brodu.

05.11. ČETVRTAK – Studentski Crnjak Party uz Karlovačko

Probuđeni duhovi mračne strane glazbe, davno i ne tako davno minulih vremena, ponovno uznemiruju nevine odaje studentskog kluba. Gmižu niz zidove, šapuću iz kuteva, vape kroz opne zvučnika, tjeraju na nekontrolirano trzanje tijela, skakutanje, migoljenje, prizivajući tjeskobne duše svojih miljenika… Dođite i osjetite ih!
Točeno Karlovačko pivo 0,3 – 10 kn, Upad free. Start 22 h – DJ Joka

16.11. PETAK – Karaoke party uz Medicu

Ovaj petak organiziramo Karaoke Party! Uz svaku naručenu Medicu po cijeni od 7 kn, možete se prijaviti, kod našeg DJ Saleta. Najuspješniji bit će nagrađeni bogatim i maštovitim nagradama! Startamo od 22 h!Upad free!

10.11. SUBOTA – Saturday Fever

Subotnja groznica se nastavlja. Nastavljamo sa shooterima i odličnom atmosferom uz DJ Dee Kay-a. Startamo kao i uvijek, od 22 h, a upad je free za sve zainteresirane!

[span class=camera]GALERIJA: Prepuna BarKA njihala se u ritmu valova[/span]

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari