Cocktail BarKA: Sv. Nikola humanitarni party, Latin House i Suit Up Party

Cocktail BarKA vas poziva da provedete još jedan odličan vikend na brodu. Ovaj put, za vas je pripremila Sv.Nikola party humanitarnog karaktera, Latin House uz Karlovačko i Suite party za sve koji vole odjela...

Cocktail BarKA vas poziva da provedete još jedan odličan vikend na brodu. Ovaj put, za vas je pripremila Sv.Nikola party humanitarnog karaktera, Latin House uz Karlovačko i Suite party za sve koji vole odjela. Pridružite se najluđoj zabavi i dočekajte jutro na brodu.

06.12. ČETVRTAK- Sv. Nikola Party uz Leo Klub Legos i Učiteljski fakultet (HUMANITARNI KARAKTER)

Možda Vam je sad i previše humaitarnih akcija, ali ne daj Bože, da se mi nađemo u situaciji, da nam je potrebna pomoć. Tražili bi ju na svakom uglu. Uz Leo Klub Legos, Učiteljski fakultet i naše donacije od samo 5 kuna, pomozimo Nikolini, koja bez Vaše i naše pomoći, neće prohodati. Možda se i sv. Nikola smiluje pa uspijemo skupiti sve što je potrebno za teško i naporno oporavljanje Nikoline. Jamčimo Vam najbolju zabavu!

07.12. PETAK – Latin House uz Karlovačko

Petak je rezerviran za Latin House uz točeno Karovačko po promo cijeni od 10 kn. Zabava je podignuta na višu razinu, stoga se pripremite za najbolju zabavu u gradu!

08.12 subota – Suit Up Party

Pozivamo sve piplse, koji vole odijela, da nam se pridruže u subotU od 22 h na Cocktail Barci. Atmosferu će podgrijavati DJ Miss Iness s pomno odabranim najvećim hitovima, a Medica po promo cijeni od 7 kn i Blue Lagoon po cijeni od 15 kn će Vas dodatno baciti u delirij. See ya!

[span class=camera]GALERIJA: Prepuna BarKA njihala se u ritmu valova[/span]

[span class=camera]GALERIJA: SiB College Party[/span]

Vikend ponuda:

06.12. četvrtak – Sveti Nikola Party uz Leo Klub Legos i Učiteljski fakultet (HUMANITARNI KARAKTER)
07.12. petak – Latin House Party uz Karlovačko
08.12. subota – Suit Up Party

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari