Cocktail BarKA: X-Mas Party by Anura, The End Party i Party preživjelih alkosa

Cocktail BarKA vas poziva da provedete još jedan odličan vikend na brodu. Ovaj put priprema vas za smak svijeta te vas raširenih ruku dočekuje i ako ga preživite. Pogledajte što vas čeka od četvrtka do, nadamo se, subote...

Cocktail BarKA vas poziva da provedete još jedan odličan vikend na brodu. Ovaj put priprema vas za smak svijeta te vas raširenih ruku dočekuje ako ga preživite. Pogledajte što vas čeka od četvrtka do, nadamo se, subote…

20.12. ČETVRTAK – X – Mass party by Anura

Očekuje vas najluđi provod uz blagdansku atmosferu, promotivne nagrade i ostala božićna iznenađenja. Cijelu noć atmosferu će zagrijavati DJ MISS INESS i hostese.

Pozivamo vas da s nama okitite božićnu jelku (1 boca = 1 kuglica).

VODKA 0,5L do ponoći – 100 kn
JAGER 0,7L do ponoći -150 kn
BAMBUS – 8 kn (1L 40 kn)
TOČENO KARLOVAČKO 0,3L – 10 kn
JAGER 0,3 – 12 kn
Start 22h, upad free….see ya…

21.12. PETAK – The End Party

Eto, došao nam je i taj dan. Barka spašava sve voljne i željne života. Mi se nadamo boljem životu i nadamo se da nas ima još takvih. Uz enormnu količinu alkohola i ljubavi, preživjet ćemo i ovaj smak svijeta. Uz točeno Karlovačko 0,3 po promo cijeni od 10 kunica, život će nam biti bolji. Uglavnom, nema baš puno vremena, stoga požurite, jer nažalost, ne stane cijeli grad! Mi smo uvjereni, da su neki “dinosauri” preživjeli masovno izumiranje, ma onda ćemo i mi!

22.09. SUBOTA – Party preživjelih alkosa

Svi se “alkosi” kunu, da su čisti i da više ne konzumiraju alkohol, ali mi vjerujemo, da barem malo zaobilaze istinu ili blago rečeno, lažu! Da bi preživjeli ovu zimu i bili spremni na hladnoću, moramo se malo zagrijati, a na kraju dođemo kući crvenog nosa i s popucalim očnim kapilarama.

Nudimo Vam shootere po promo cijeni od 10 kunica. Vidimo se (ako ste preživjeli)! DJ Joka će nas održavati na životu od stresnog petka.

[span class=camera]GALERIJA: BarKA ludovala do jutra[/span]

[span class=camera]GALERIJA: Prepuna BarKA njihala se u ritmu valova[/span]

[span class=camera]GALERIJA: SiB College Party[/span]

PR objava

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari