Medium MDH: Trash party / Marchelo & Filteri + Iskaz / Đelem Đelem

Od ovog četvrtka u klubu Medium nešto novo, trash zabava uz DJ RetroDaddya cijelu noć. Petak je rezerviran za Marčela i Iskaz, dok u subotu po prvi put u goste dolazi romski sastav “Đelem Đelem”.

Četvrtak • 10.01.2013. • 21:00 h • ulaz besplatan

Ovog smo četvrtka za Vas pripremili nešto NOVO, nešto što će vas tokom cijele večeri držati na nogama, a to je TRASH ZABAVA!

Evo dragi gosti nešto malo drugačije, očekuje vas Cro Trash party, ili za one koji neznaju Hrvatska muzika sa kraja 80-ih i početka 90-ih godina. Malo ćemo se vratit u dobra stara vremena i slušat mjuzu sa početaka cro dance scene.

Nema tko još nije čuo za legendarne hrvatske hitove i barem jednom zapjevao “Tek je 12 sati”, “I wanna tuc tuc”, “Najljepše je u moru biti gol…”… svi smo čuli za sljedeća estradna imena: Senna M, Minea, ET, Kasandra, Nikita, Čubi, Velina, Tajči, Ella, Mandi, Papagena…

Za sve one koji vole “đuskati” i naglas pjevati refrene legendarnih hrvatskih dance pop treš hitova 80 & 90-ih ovo će biti pravo mjesto i pravo vrijeme.

AKCIJA: Stella (10 kn) • Staropramen Eden ( 7 kn) • Tequila ( 10 kn)

Cijelu noć zabavljat će Vas legendarni DJ RetroDaddy.

DJ RETRDADDY (D.G.O.)
Svoju DJ karijeru započeo puštajući melodije sa starog mobitela pijanim ljudima na pijacu, da bi danas bio jedan od svjetskih poznatih DJ-eva koji puni sve klubove i diskote.
Jedan je od rijetkih DJ-eva koji je uspio iznenaditi YouTube na svojim gažama, a o njegovoj kvaliteti i veličini govori i činjenica da je puštao glazbu na privatnim zabavama velikom broju poznatih osoba (Tito, Freddie Mercury, Harry Potter, Lemmy, Michael Jackson, …).

Ovu večer zasigurno nećete zaboraviti, jer dobar TRASH DANCE je ZAGARANTIRAN!

DOĐITE I UVIJERITE SEE!! :))

Petak• 11.01.2013. • 21:00 h • ulaz 40kn (60kn)

Uspješni srbijanski reper Marchelo nastupit će u Osijeku u klubu “Mediium MDH” zajedno sa svojim Filterima (Ministar Lingvista, DJ Raid i Nensi) i u društvu pančevačkih Iskaza. Opširnije o ovom koncertu OVDJE.

Subota • 12.01.2013. • 21:00 h • ulaz besplatan

Ove nam subote u klub Medium po prvi put dolazi romski sastav “Đelem Đelem” dobro poznat po stvaranju odlične atmosfere uz čiju glazbu nitko ne može ostati ravnodušan!

Očekujemo odaziv svih ljubitelja “romske” glazbe,a oni koji ih nisu nikada slušali,nadamo se kako ovu subotu neće propustiti priliku za nezaboravan provod! 🙂

Dečki su na glasu kao vrhunski zabavljači i kunu se da sviraju SVE!

– happy hour od 21h – 23h
– ulaz besplatan

Treba li još koji razlog za posjetiti klub Medium? Vjerujemo da ne. 😉

Vidimo se !! 😉

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari