Fil Tilen dolazi u Vinkovce

Nakon Krankšvestera ekipa okupljena oko kultne emisije Naša Stvar koju predvodi Mislav Medić Lil'Bear i Filip Meštrović Fićo u Vinkovce ovaj puta dolazi jedan od najboljih mladih grime/hiphop umjetnika Hrvatske Fil Tilen...

Nakon Krankšvestera ekipa okupljena oko kultne emisije Naša Stvar koju predvodi Mislav Medić Lil’Bear i Filip Meštrović Fićo u Vinkovce ovaj puta dolazi jednan od najboljih mladih grime/hiphop umjetnika Hrvatske Fil Tilen.


Fil Tilen je najveću popularnost stekao svojom pjesmom DEBELA čiji video spot ima skoro 1 500 000 pregleda na You Tubeu.

Fil Tilen sa sobom vodi nizozemca Anton Tona koji će nastupati kao support MC.

Svoj skill u grime glazbi je pokazao na hrvatskoj verziji Slang Like This zajedno s Brkom, Kiddarom, Bilijem, Vojkom, Djubretom i DJ Chillom.
Također Fil Tilen nas iznenađuje iz pjesme u pjesmu te dokazuje da osim grimea vrhunski barata i sa drugim glazbenim stilovima i to ga čini jednim od najperspektivnijih mladih MC-a.

Party kreće oko 20h, muziku će puštati Fićo, dok će atmosferu dodatno zagrijati Lil’Bear svojim masnim beatboxom. Warm Up MC će ovaj puta biti Tomislav i Tolle kojima je ovo prvi nastup ikad kao MC.

Oni su najnovije mlade snage Vinkovačke Hip-Hop scene, a najavljeni su kao prava poslastica domaćeg Hip-Hopa. Tilen i Tone na stage se penju nešto poslije 22h a nakon koncerta nastavlja se sa puštanjem stvari (trap/dnb/dubstep).

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari