Cocktail BarKA: Pirate Adventure, Nova band i Crash Up Party

Cocktail BarKA vas poziva da provedete još jedan ludi i nezaboravni vikend na brodu. Pogledajte što su vam novog pripremili za ovaj vikend...

Cocktail BarKA vas poziva da provedete još jedan ludi i nezaboravni vikend na brodu. Ovaj put BarKA je za Vas pripremila Pirate Adventure Night, petak uz Nova band i za subotu nešto sasvim novo. Dođite i uvjerite se sami kako je party na brodu, definitivno jedan od najboljih u gradu!

28.02. ČETVRTAK – Pirate Adventure

Tko treba Sunce i more, kad ćemo Vam sve to omoguciti mi. Barem prividno! Nemojte očekivati predivnu plažu, ali dobru zabavu ćemo Vam zasigurno osigurati uz Cuba Libre Cocktail po promo cijeni od 15 kn te Rum-Colu po cijeni od 10 kn. plovidba započinje od 22 h, a traje, dok nas zločesti gusari ne otjeraju s našeg teritorija.

01.03. PETAK – Nova Band Live Party

Ovaj petak se zabavljamo uz Novu Band i Juice-Vodku po promo cijeni od 10 kunica. Dođite i uvjerite se, da je kod i petkom odlična atmosfera i, da je zabava zajamčena do jutra.

02.03. SUBOTA – Crash Up Party – On Water Edition (Cue One & Mattox)

Hello party people!! Ovu subotu u goste nam dolazi DJ dvojac iz Đakova (Cue One & Mattox), dobro poznat na ovim prostorima po ludim provodima, ludom mjuzom i još luđom atmosferom.

CrashUp je novi tematski događaj, koji će Vam ovaj dvojac prezentirati uz svoje vještine i energiju, koju će prenijeti na Vas. Od glazbe očekujte neočekivano, znači na repertoaru će se naći svi glazbeni pravci, od Rock-a, Dance-a, RnB-a, Hip-Hop-a, House-a… sve što smo slušali nekada i što slušamo danas.

Ono što Vi trebate napraviti, jest, ulaštiti cipelice za ples, obući se baš po svome, napuniti se pozitivnom energijom, “malo” se napiti i plesati s nama do ranih jutarnjih sati. Ako nekome poslije svega, treba još poticaja za dolazak, naši spretni konobari će vas rado ponuditi s cocktailima po promo cijeni.

Seksić po cijeni od 20 kn te Blue Lagoon po cijeni od 15 kn. Znači, bez previše razmišljanja, vidimo se u subotu na osiguranom ludom provodu.

[span class=camera]FOTO:BarKA još jednom zaplovila u ritmu glazbe[/span]

[span class=camera]GALERIJA: Prepuna BarKA njihala se u ritmu valova[/span]

[span class=camera]GALERIJA: SiB College Party[/span]

PR objava

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari