Oxygene: Live Jazz, Kit Karson i Nola Piano

Klub Oxygene nastavlja s live jazz večerima četvrtkom, pa će i ovog četvrtka od 21.00h ljubitelji jazza moći uživati u nastupu Barač-Mihić groupa i eminentnih glazbenih gostiju. Ulaz u klub je besplatan.

Klub Oxygene nastavlja s live jazz večerima četvrtkom, pa će i ovog četvrtka od 21.00h ljubitelji jazza moći uživati u nastupu Barač-Mihić groupa i eminentnih glazbenih gostiju. Ulaz u klub je besplatan.

U petak, 22. ožujka s početkom u 21h u klubu Oxygene održati će se koncert osječkog sastava Kit Karson, a u sklopu iste večeri biti će i promocija njihovog dugoočekivanog spota pod nazivom ‘Bijesni psi’. Ulaz je na promociju i koncert slobodan, a kroz ovu zanimljivu glazbenu priču provest će Vas gost voditelj DJ Tac.

[blockquote]Kit Karson

Osječki bend Kit Karson šestorka je koja u posljednje vrijeme osvaja slavonske radiopostaje. Riječ je o ekipi koja je odrastala 70-ih i 80-ih u ritmu novoga vala, kada su i sami bili aktivni na osječkoj pop-rock sceni svirajući u različitim sastavima. Sada su se konačno našli na istom mjestu, u isto vrijeme, u istom bendu. Vidi se i da su veliki ljubitelji stripa kada su bend nazvali baš Kit Karson. Većina će ljudi prepoznati da je to jedan strip junak, doduše iz pozadine.

I mi bismo tako htjeli biti. Recimo da želimo da kao i u stripu, kao i kod tog junaka, sve završi nekim happy endom, rekao je Dražen Šestić, frontman banda. Kit Karson bend je koji je nastao prije gotovo osam godina i sve to vrijeme rade punom parom. Kad nisu u studiju, žare i pale u osječkim klubovima i na probama u potkrovlju jednog osječkog zdanja. Ovi nenametljivi dečki, neskloni eksponiranju, žive svoju omiljenu glazbu više od 20 godina. Svjesni su da i danas ima klinaca koji razumiju i vole njihov crno-bijeli svijet.[/blockquote]


U subotu, 23. ožujka s početkom u 20h u osječkom klubu Oxygene nastupiti će pulska Nola.

Nola je jedno od najcjenjenijih imena moderne hrvatske pop – rock glazbe i uvjerljivo jedna od najemitiranijih grupa u domaćem radijskom eteru. U dvadesetogodišnjoj karijeri osvojili su niz priznanja, privukli tisuće slušatelja, a okruglu obljetnicu okrunili su i sasvim posebnim albumom “Nola Piano”.

[span class=attention]Nola piano u klubu Oxygene[/span]

Ulaznice po cijeni od 50kn u pretprodaji možete kupiti u klubu Oxygene svakim radnim danom od petka, 15. ožujka 2013. Zbog limitiranog mjesta kluba Oxygene osigurajte ulaznicu unaprijed kako ne bi propustili ovu jedinstvenu priliku.

[blockquote]Album “Nola Piano” je izašao u prosincu 2012. i donio najljepše i najpoznatije pjesme grupe Nola snimljene u potpuno novom aranžmanu. U namjeri da što uvjerljivije prenese emociju svojih pjesama Nola ih je odlučila “ogoliti” do kraja pa se u ovoj interpretaciji pojavljuju samo klavir i vokal. Nove aranžmane pjesama poput “Dio tebe”, “Iznad oblaka”, “Zauvijek”, “Do kraja” osmislio je i odsvirao pijanist Leon Brenko. Album je na ovogodišnjem Porinu osvojio i nominaciju za najbolji album pop glazbe. Izlazak ovog izdanja prati i regionalna koncertna turneja “Nola Piano – 20 godina ljubavi”.

Pjesma “Dio tebe”, nastala je prije nešto manje od dvadeset godina kao crtica iz tadašnjeg života mladog i ludo zaljubljenog para Gabi i Marijana. Glazba je energija, a njihova proizlazi iz njihovog dvadesetogodišnjeg zajedničkog života. Zvuk i atmosfera pjesama je intimna, čuje se svaki šum, uzdisaj, kao da udobno sjedite u malom prostoru, a Gabi i klavir sviraju samo vama.[/blockquote]

Klub Oxygene možete pratiti na Facebooku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari