Studio Pavijani predstavljaju promociju VIP taxi videa u EXIT-u

Dragi naši majmuni – pavijani, svako muško i žensko!

Dragi naši majmuni – pavijani, svako muško i žensko! Presretni smo što vam se evo, ponovo obraćamo za neko od naših ‘majmuniranja’. Trebalo je vremena da dovršimo naš najveći projekt do sada, koji će dočekati tamu Kluba EXIT, uz light show, dimne mašine, beat šamaranje od strane naših DJ-a, Vas na plafonu, i naravno promociju reklame Taxi VIP-a!

Riječ, dvije oko programa:

START: 23h, projekcija reklame, uvodna riječ (doslovce jedna), kratak osvrt na snimanje i prezentacija Taxi VIP-a.

ZAPLET: Odmah nakon START-a, nam se noge pletu na zapletu! Počinje drugi i najduži dio programa – Party uz već dobro vam poznate DJ-eve: DAK i OLIVER!

NAPLET: Za one koji su zapeli putem, u 1h ponovo projeciramo naših ruku djelo, party staje na ‘2 minuta straha’, a DAK-a i OLIVER opet.



PROPLET: Tu smo/ste već pola nas kumovi, najbolji prijatelji, i volimo se. Neki se odjednom poznaju iz djetinjstva, ali ugasit ćemo svijetlo, upaliti mrak da se iznenadimo poslije kad izađemo na zrak!

UPLET: Kako se na isti dan odvijaju još 2 bitna događaja, imamo za Vas i iznenađenje. Nakon svojih nastupa, partiju će se pridružiti dva benda: DJEČACI i PRAXITENSI!

RASPLET: Završetak tuluma je u 6h ujutro. A ‘Da sutra možemo, mi opet bi isto’.

MULTI THANKS: Svima Vama koji ste sudjelovali i pomogli nam snimiti ovu reklamu. Došli na FEJK Parti u Top koji baš nije bio fejk jer ste popili 7 gajbi piva u 2 sata!
Živili !!

Samo vaši Studio Pavijani

PR objava

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari