Oxygene: Live Jazz, Live rock i Big Mama Anniversary

Dođite u Oxygene i zabavite se uz jazz i rock večeri te godišnjicu Big Mame...

Dođite u Oxygene i zabavite se uz jazz i rock večeri te godišnjicu Big Mame…

Četvrtak 11.04.2013. – Live Jazz: Argus Jazz Band & Barač-Mihić groupi

U četvrtak, 11. Travnja u sklopu live jazz večeri u klubu Oxygene nastupiti će Argus Jazz Band, iskusni osječki jazz sastav predvođen Vjekoslavom Milingom (gitara) i Davorom Kuzmanovićem (kontrabas). Argus Jazz Band osnovan je 1990. godine i od tada nastupaju na raznim festivalima i jazz događanjima u Hrvatskoj.

Tako su, između ostalog, svirali u BP Clubu u Zagrebu na Prvom Hrvatskom Jazz Saboru, snimak kojeg je izdala Croatia Records na CD-u. Također, nastupaju na Proljetnoj reviji jazza u Zagrebu, Međunarodnom jazz festivalu u Rijeci, Festivalu jazza u Virovitici i po jazz klubovima u Hrvatskoj. Uz Vjekoslava i Davora u sastavu su Vedran Zec (gitara) i Darko Merc (bubnjevi).

U live jazz jamu gostima će se pridružiti i domaće snage – Barač-Mihić group. Početak koncerta je u 21h, a ulaz je besplatan.

Petak 12.04.2013. – Live rock: Zvučni Zid feat. Božana

Nakon kraće pauze, live rock večeri u klubu Oxygene idu dalje, a svoju rezidenciju petkom od 21.00h nastavljaju Zvučni Zid i Božana, koji će i ovog tjedna zabavljati osječke ljubitelje live rock svirke. Ulaz je besplatan.

Subota 13.04 – Big Mama Anniversary

Big Mama Session, projekt je osječkih DJ-a i promotora započet krajem 2006. godine. Nakon nešto više od dvije godine rada dobio je svoj stalni prostor, današnji klub K Topu i postao klupski program sa rezidencijom svake subote. Osim zanimljivog ambijenta i plesne atmosfere, program Big Mame sadržan je od kombinacije glazbenih žanrova kao što su Breakbeat, Drum’n’Bass, Dubstep, Bass, te sve vrste “Cutting Edge” glazbe, što ga dodatno čini interesantnim i raznolikim.

Tokom četri godine aktivnog djelovanja na sceni, Big Mama je ugostila neka od vodećih, kao i neka manje poznata imena svjetske i regionalne scene, od kojih bi svakako izdvojili; Funkanomics (Germany), Basement Freaks (Grecce), StreetCreeps (UK), Mr. Dirty Hairy (UK / Cro), Fisto (France), DJ Borka, DJ Bakto, Woo-D (Slovenia), DJ Ahmaad aka A Skitzo (BiH), Dovlaman, Shpira, Rasheed (Srbija), Filip Motovunski, Yesh, DMT, Freez, Venom (Hrvatska) i mnogi drugi.

U subotu, 13.04.2013.godine, ova vesela družina priprema veliki slavljenički party u osječkom klubu Oxygene, na kojem nastavlja promovirati izlomljene bass zvukove, kao i neke nove trendove u glazbi općenito. Gosti su dobro poznata imena regionalne Bass scene i uopće ne sumnjamo da će nam priuštiti provod za pamćenje.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari