Promocija Pannonian Challenge video spota u EXITU!

Pannonian Challenge XIV ove godine održati će se od 14. – 18.08. na lijevoj obali Drave, a kao i obično očekuju Vas vrhunski sportaši te popratni glazbeni i kulturni program!



Kako bi što bolje upoznali ljude s ovogodišnjim programom PC-a, u suradnji s A-Live Produkcijom iz Zagreba i našim vozačima, odlučili smo vam predstaviti i ovogodišnji Pannonian Challenge video spot!

Start je u 21:30, a video spot prikazivati će se nekoliko puta kako bi ga svi zainteresirani uspjeli vidjeti!

Dođite i zabavite se zajedno s nama u EXITU, uz odličnu glazbu DJ Omera i još bolje društvo!



[blockquote]Gdje: Klub EXIT
Kada: Petak – 14.06.2013
Start: 21:30h
Upad: Besplatan
Dress code: PC majice, casual
/ DJ Omer / [/blockquote]

Ovim putem Pannonian ekipa šalje i veliko HVALA ekipi iz A-live Produkcije odgovornoj za PC promo video, kao i svima koji su sudjelovali. 

/ O A-LIVE PRODUKCIJI /

A-live Produkcija osnovana je 2009. godine kao entuzijastični projekt mladih i energičnih kreativaca koji u stvaralačkom procesu pomiruju svoje razlike i stapaju ih u kvalitetan materijal. Nudimo individualan i inovativan pristup u tehničkom kreiranju evenata, glazbenih spotova, propagandnih filmova, reklamnih kampanja, javnih tribina,konferencija,koncerata, sportskih događanja i svih oblika live prijenosa i AV materijala. Kvaliteta rada koju temeljimo na mnogogodišnjem iskustvu, znanju i naprednoj tehnologiji neovisna je o veličini i financijskoj vrijednosti projekta. Poput dječje igre, razmišljanje van okvira i ladica je naša svakodnevnica koja u konačnici opravdava povjerenje klijenata, a temelje naše radoholičarske motiviranosti čini Vaše zadovoljstvo.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari