BarKA: Mala slatka studentska oproštajka, Postani koktel majstor party i Jager Party

Cocktail BarKA vas poziva da provedete još jedan ludi i nezaboravni vikend na brodu. Ovaj put BarKA je za Vas pripremila Malu slatku oproštajku za studente, petak za sve koktel majstore i subotu u znaku Jagera. Dođite i uvjerite se sami kako je party na brodu, definitivno jedan od najboljih u gradu!

Cocktail BarKA vas poziva da provedete još jedan ludi i nezaboravni vikend na brodu. Ovaj put BarKA je za Vas pripremila Malu slatku oproštajku za studente, petak za sve koktel majstore i subotu u znaku Jagera. Dođite i uvjerite se sami kako je party na brodu, definitivno jedan od najboljih u gradu! Priprema,pozor,sad!! Vikend lagano kuca na vrata,provirite kroz njih i pročitajte što Vas sve očekuje ako zaplovite s nama.

04.07. Četvrtak – Mala slatka studentska oproštajka

Slatka mala oproštajka? Akademska godina polako ostaje iza nas,studenti napuštaju grad pa tako i naš DJ Daly koji nas je zabavljao na svim studentskim partijima. Što kažete da za kraj napravimo mi njemu pravu atmosferu kao što je on nama radio sve ove četvrtke? Idemo se još jednom prije praznika svi zajedno ludo zabaviti uz Dalyeve hitove i cugu na akciji:

PELIN 8 KN
APELINO VOTKA 10 KN

05.07. Petak – Napravi svoj koktel party

Tko od nas barem jednom nije htio postati koktel majstor na jednu večer? E pa ovaj petak Vaše želje se ostvaruju. Tko poželi može uz pomoć koktel majstora sam napraviti svoj koktel,a imamo i mi svoje po promo cijenama:

SUN KISS, PINA COLADA, BLUE LAGOON I SWIMMING POOL za samo 15 kunića! Dok nas lagano ljuljaju koktelčići po deep & tech mjuzi prašit će DJ McSla i Articledisco.

06.07. Subota – Jager Party

Šlag na kraju iliti vrhunac vikenda: SUBOTA!! Možemo još jedan dan dan jelda? Večer je u znaku jegeraa! Je li potrebno išta dodati? Naš koktel majstor smislio je Jegerinho koktel,što znači da jeger u subotu možete piti u raznim oblicima:

Jeger 9 kn
Jegerinho 18 kn

I standardno boce na partiju do ponoći:

Vodka 150 kn
Jeger 250 kn
Jack Daniels + 2 Coca Cole 350 kn!

Neizostavne su i naše hostese koje će vas opijati jegerom a DJ Daly dobrim hitovima za mrdanje guze!

[span class=camera]FOTO:BarKA još jednom zaplovila u ritmu glazbe[/span]

[span class=camera]GALERIJA: Prepuna BarKA njihala se u ritmu valova[/span]

[span class=camera]GALERIJA: SiB College Party[/span]

PR objava

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari