Matrix: Studentski Retro Party by DJ Dinoid, Friday party i R’n’B Winter Warm Up with RedBull i Svarog

Ovaj vikend u Matrixu pripremamo veliki party za sve studente uz već svima poznatog Dinoida i još veću zabavu za sve koji vole R'n'B, Red Bull i Svarog, već tradicionalno odličnu zabavu u petak uz našeg DJ Nesha. Pogledajte program...

Ovaj vikend u Matrixu pripremamo veliki party za sve studente uz već svima poznatog Dinoida i još veću zabavu za sve koji vole R’n’B, Red Bull i Svarog, već tradicionalno odličnu zabavu u petak uz našeg DJ Nesha. Pogledajte program!

MATRIX VIKEND PROGRAM:

Četvrtak 07.11.2013. – Veliki studentski Retro & Trash party with DJ Dinoid

U četvrtak nam u Matrix opet dolazi DJ koji je u već nekoliko navrata rasplesao naš klub do ranih jutarnjih sati, DJ Dinoid. Pozivamo sve studente koji se žele zabaviti i naplesati na veliki studentski Retro & Trash party s najpoznatijim domaćim i stranim hitovima 80-ih i 90-ih.

Uz odličan glazbeni program, očekuju vas i hostese koje će se pobrinuti da svatko dobije i svoju dozu našeg pića na akciji!
Ne propustite odličnu zabavu, pridružite nam se na plesnom podiju i uživajte do jutra!!

DJ Dinoid (ZG)

+ Hostese

Rakija borovnica – 7 kuna
2 votke + Orangina – 20 kuna

Petak 08.11.2013 – Friday party

U petak se zabavljamo uz našeg rezidenta DJ Nesha! Ne propustite petak i obilježite kraj radnog tjedna u znaku dobre glazbe i odličnih akcijskih ponuda pića!

Vidimo se u Matrixu!

Rakija borovnica – 7 kuna
2 votke + Orangina – 20 kuna

DJ Nesh

Subota 09.11.2013. – R’n’B Confusion Winter Warm Up & RedBull / Svarog party

U subotu 9.11.2013. pripremamo veliki Winter Warm up party na kojem Vas cijelu noć zabavlja jedan od pionira R’n’B Confusiona, DJ ZRNA.

Za pozitivnu atmosferu i energiju za ples do jutra, uz DJ-a, pobrinuti će se i vaš najdraži energetski napitak RedBull te odlična premium Svarog vodka 🙂

Pa će tako na akciji u subotu biti:

RedBull + 2 Svarog vodke = 28 kuna
Svarog 0,7 + 4 RedBulla = 300 kuna

+ HOSTESE
START: 22:00

Za glazbu je zadužen DJ ZRNA pa za sve koji ga ne znaju donosimo i nekoliko zanimljivih informacija o njemu 🙂

Jedan od pionira RNB Confusion svoj DJ zanat počeo je brusiti davne 2003 g. u Papayi na Šalati. Osoba koja je na prvu gažu došla sa gipsom na ruci i jako tankim tehničkim znanjem danas je bezsrama jedan od najboljih klupskih DJ-a uopće. Nasmijan, pun mudrih izreka zavrtit će stvar kojuni u snu ne bi očekivali. Omiljeno piće Vodka*Sprite za one koji želi naručiti stvar od njega. Vjeran gramofonima, diplomski rad bio mu je vezan za DJ-ing i muzički biznis. Danas, zaposlen u firmi kod starog počeo je nakon dugog niza godina otvarat okice u ranu zoru pa ga možete vidjet na FB online već od 7 ujutro. Vikendom obično zatvoren u chillanju, playki i ekipi on je poželjna osoba za svako društvo.

Želite li dignuti baku iz kolica, rasplesati metalca sa dugom čupom, imati sexy event ili najluđi tulum onda je Zrna pravi Dj za Vas.

VIDIMOOOO SE U SUBOTUU !!!!!

[blockquote]MOGUĆE SU I REZERVACIJE STOLOVA UZ KUPLJENU BOCU ALKOHOLNOG PIĆA NA AKCIJI !! REZERVACIJE U INBOX!!

PROMO CIJENE ZA SVE DANE :

VODKA 1L + 6X RED BULL: 350 Kn
JACK DANIEL’S 1L + 6x Cola: 450 Kn
JAGERMEISTER 1L + 6 Cola: 380 [/blockquote]

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari