Big Mama meets D’GELIBTERS @ EPIC (ex Mini Teatar)

Dragi naši, ako ste misli da smo se na posljednjem partiju kada smo ugostili CTW!Cro ispucali za neko vrijeme, onda uistinu ne znate koliko metaka imamo.

Dragi naši, ako ste misli da smo se na posljednjem partiju kada smo ugostili CTW!Cro ispucali za neko vrijeme, onda uistinu ne znate koliko metaka imamo.

KANDŽIJA ZAJEDNO SA SVOJIM GOLIM ŽENAMA POSTAJE D’GELIBTERS

Senzacionali angažman najpoznatijeg hrvatskog poligamista Kandžije koji će sutra, umjesto u Kino Europi nastupati na našem najavljenom partiju u Epicu. Tamo će se pridružiti starim kvrgama D’Gelibtersima – Pipsu, Kemi i Grabicu el presidenteu te pokušati zapaliti Big mama session. Naravno, neće doslovno zapaliti, ali to se tako kaže. Stoga, sutra od 22:00 sata čeka nas mnoštvo zabave, plesanja, pjevanja i svega što mladi voli. Vidimo se i napišite nama kako se osjećate povodom toga, je li vam uzbidljivo, i ako je koliko od jedan do jedanaest.

————————

Naoružali smo se i idemo oživjeti elektronsku scenu grada birajući samo najbolje što scena trenutno može ponuditi. Scena nije samo sadašnjost, ona je i prošlost. Upravo i iz tog razloga smo pregledali slike, preslušali audio zapise i zaključili da je potrebno ugostiti D’Gelibterse, pionire druge generacije elektro scene grada, koji su učili upravo od ekipe koja je elektronsku glazbu slušala i svirala paralelno s njenim svjetskim razvojem.

Iako zvuči kao uvertira u nešto rijetko viđeno, priča je upravo suprotna. D’Gelibtersi su viđeni mnogo puta, starija ekipa se zabavljala s njima godinama, no, na nama je da to ponudimo i onom dijelu publike koji je tada bio premlad da ih posluša uživo.

Stoga, u subotu, 22/03/14 u alternativnom klubu Osijek EPIC, dođite na zabavu epskih razmjera. Direktno iz Martyevog vremenskog stroja izlaze DJ PIPS, DJ KEMA i DJ GRABIC el presidente i svojim ludim ritmovima planiraju rasplesati svaku nogicu koja zakroči u klub. Ako dođete prije ponoći plaćate retro cijenu od 10 HRK, a poslije ćete morati izdvojiti 20 HRK.

Vidimo se na podiumu!!!

[blockquote]LINE UP

D’GELIBTERS (Pips, Kema, Grabić/ Osijek)

Freestyle, Hip-Hop, Funk, Disco, House, Garage, Breaks, Bass

UPAD 10 KN prije ponoći, 20 KN poslije[/blockquote]

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo 3×1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na Veliku Mamu! Dobitnike objavljujemo 21.3.

DOBITNICI:

Ema Pušić
Martina Fišer
Kristijan Tomeković[/important]

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari