Big Mama slavi peti rođendan

Dragi naši, kao što smo najavili, nakon D'Gelibtersa i Kandžije, pripremili smo rođendansku, obljetničku zabavu Big Mame na kojoj vam obećavamo toliko plesa i dobre glazbe da ćete se u trenutcima zapitati je li to što vidite i čujete stvarnost, ili je to neka snimka iz Londona, Berlina, New Yorka... Naravno, šalimo se, ali želimo da otprilike zamislite što vas očekuje kada već baratamo s tako jakim usporedbama.

2 floora, Bass i Beats&Breaks floor, 6 izvođača, VJ, darovi – to sve Vas očekuje 12/04/2014 u Epicu – alternativnom klubu Osijek za samo 30 hrvatskih kuna. Ovog puta cijena je konstanta od otvaranja do zatvaranja vrata, ali da ne bi zakinuli one vjerne koji dođu prije ponoći, njih ćemo darovati simboličnim rođendanskim darom za darivanje 🙂

Dakle, na Bass flooru vas očekuju Rahmanee, Filip Motovunski, Pips i VJ Em, a na Beats&Breaks flooru Kema, Oliver i Max.

Slavimo pet godina postojanja u nadi da ćemo barem još pet izgurati, a da bi to uspjeli, trebamo i vas. Kada su gostovali razni izvođači iz drugih hrvatskih i europskih gradova mnogi od njih nakon partya su bili oduševljeni, ne nama, nego vama, oduševljeni Osijekom, atmosferom. Da bi zadržali tu reputaciju, svi u Epic, zagrijte noge za plesanje, odmorite se i vidimo se do jutra.

BM team

♫ LINE UP ♫

■ BASS Floor ■


► RAHMANEE (Junglex, BPM rec. / BG)

► FILIP MOTOVUNSKI (Junglex, BPM rec. / MO)

► PIPS (Big Mama / OS)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♫ Drum’n’Bass, Jungle, Bass ♫
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

■ BEATS’n’BREAKS Floor ■


► OLIVER (Big Mama / OS)

► MAX (Revolt DJs / OS)

► KEMA D’GELIPTER (Big Mama / OS)


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♫ Hip-Hop, Ghetto Funk, Breakbeat, Trap ♫
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


UPAD 30 KN (darujemo one koji dodju prije ponoći) ■

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 3×1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u kometare upisati: SiB.hr me vodi na Big Mama rođendanski party! Dobitnike proglašavamo u petak.

DOBITNICI:
Mirta Petovar
Davor Čupić
Ivan Reponj

Ulaznice podižete na ulazu u klub uz predočenje osobne iskaznice![/important]

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari