Video + foto: Jole na vrućih 30 stupnjeva

Nastavio se cjelodnevnim subotnjim provodom uz test vožnje Lexus estradnih zvijezda na četiri kotača i druženje sa slavnim rukometašom Domagojem Duvnjakom. Uz današnje prijepodnevne kino matineje po promotivnim cijenama uz poklon slikovnice i besplatne kokice za one najmlađe Osječane, Cineplexx je ponosne školarce nagradio cijelovikendnom ponudom kino projekcija po posebnim školskim cijenama.

Dok su u pozadini kretali prvi tonovi pjesme “Samac” splitski pjevač zabavne glazbe, Jole pozdravio je Osječane “Ajmo ruke gore, oni koji su zauzeti i oni koji to nisu“. Time je započeo još jedan u nizu svojih odličnih koncerata za koje kaže da nikada nisu isti unatoč tome što ih je održao na tisuće. Miljenik publike svih generacija i majstor uzavrele atmosfere te poticanja publike na pjesmu i ples od sumraka do zore kaže da nikada na koncertima ne gleda na sat. To zorno dokazuje i njegov trosatni koncert pred vjernom osječkom publikom koja ga je bodrila uz hitove “Duša od papira“, “Nosi mi se bijela boja“, “Čaša vina“, “Jednina i množina“, “Zove, zove, Jole Jole“… “Neznalica“, ali i hitove Halida Bešlića, Gibbonija, Olivera, Miše Kovača, Urbana i Tonija Cetinskog. Uz oduševljenu publiku i nekoliko vraćanja na bis, Jole je nakon odlaska benda s pozornice, koncert završio na klavijaturama uz pjesme poput Inati se Slavonijo i Cesarica.

Dok je Jole palio i žario, kafići su se i ovoga puta pobrinuli za ljetno osvježenje po promotivnim cijenama. Radile su dakako i trgovine.Zabavni vikendi u Avenue Mallu za mnoge su puni pogoci.

Za sve one željne adrenalina i uzbuđenja Avenue mall je organizirao Toyota & Lexus Hybrid tour 2011., na kojem su zainteresirani vozači, uz mentorstvo slavnog rukometaša Domagoja Duvnjaka, mogli testirati izložene Lexuse i Toyote s hibridnom tehnologijom.

Još jedan uzbudljivi vikend u Avenue Mallu Osijek završava nedjeljnim obiteljskim prijepodnevom uz kinomatineje po promotivnim cijenama uz poklon, slikovnice i besplatne kokice za najmlađe.

{youtube}mbLCqV3a1XU{/youtube}


Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari