Portanova: Disco klizalište i škola klizanja

Zimska čarolija u Portanovi traje i dalje. Otvorenje klizališta kao  dodatni sadržaj za posjetitelje Portanove pokazalo se kao pun pogodak.

Zimska čarolija u Portanovi traje i dalje. Otvorenje klizališta kao  dodatni sadržaj za posjetitelje Portanove pokazalo se kao pun pogodak.

Za vrijeme trajanja školskih praznika besplatno klizanje uveseljava sve posjetitelje Portanove, a od 2.01.2012. dodatnu čaroliju stvarati će disco klizalište s jedinstvenim osvjetljenjem. Klizalište radi radnim danom od 12 do 20 sati, dok se subotom i nedjeljom zabava produžava, te je radno vrijeme od 10 do 21 sat. Uz klizalište vas očekuje mogućnost iznajmljivanja klizaljki kao i gastro ponuda Pan Peka.

Kako bi čarolija klizanja bila dostupna svima  organizirana je i besplatna škola klizanja u suradnji sa Hervisom, pod motom “Naučiti klizati u jednom danu!”.  Za besplatnu školu klizanja koja počinje od 2.01.2012. potrebno se prijaviti u prodajnom objektu Hervisa, u prizemlju Portanove. Škola klizanja traje svakoga dana od 14 do 16 sati, a završno natjecanje i dodjela nagradi održati će se 13.01.2012.

Kako bi se dodatno upotpunila ponuda II. kata trgovačkog centra Portanova, prošli tjedan otvorio se lounge bar Waldinger, koji svojim jedinstvenim uređenjem garantira opuštajuću atmosferu uz razne napitke i najbolje kolače u gradu.

Portastična sniženja već su počela, a sada dosežu svoj vrhunac jer sniženja idu do vrtoglavih 70%. Za sve one koji idu besplatnom autobusnom linijom poručuju iz Portanove da se ne boje gužve jer su uvedeni i dodatni autobusi, kako bi svi nesmetano mogli doći do omiljene shopping destinacije.

Portanova vam garantira sve na jednom mjestu izvrsna sniženja, dobru zabavu i odličnu atmosferu. Vidimo se u Portanovi.


 

 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari