Pjesma za vatrogasca – Crvena jabuka, Divlje jagode, Shorty, Teška industrija,…

Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate humanitarni koncert pod nazivom "Pjesma za vatrogasca"  u četvrtak 03.05.2012. sa početkom u 20:00 sati u osječkoj dvorani Zrinjevac.

Vas da svojim prisustvom uveličate humanitarni koncert pod nazivom “Pjesma za vatrogasca” koji će se na inicijativu pjevača Crvene jabuke Žere, u organizaciji AS produkcije, JPVP grada Osijeka te mnogih dragih prijatelja, održati u četvrtak 03.05.2012. sa početkom u 20:00 sati u osječkoj dvorani Zrinjevac.

Uz spomenutu CRVENU JABUKA, za našeg vatrogasca će još pjevati i SHORTY, PRVA LIGA, TEŠKA INDUSTRIJA, LETEĆI ODRED I DIVLJE JAGODE. Estradnjaci su još jednom pokazali da imaju veliko srce.

Namjera organizatora je da ovim koncertom svom velikom prijatelju Slavku Mrčeli- Kecu, pomognu u ostvarivanju njegove velike i trenutačno jedine želje.

Naime, Slavko je prošle godine 22.05. teško nastradao u prometu i ostao nepokretan. Od tada svakodnevno odlazi na terapije, vježbe i s velikim optimizmom se bori kako bi se što prije vratio svom životu, svom poslu i prijateljima.

Slavko je čovjek velikog srca i duše i pun života, te uvijek spreman pomoći.

A sada treba Vašu pomoć!!!

Stoga, dođite na nezaboravni koncert i ludi provod, kupnjom ulaznica u pretprodaji skromnih 50kn ili na dan koncerta 70kn.

Zdrav čovjek ima milijun želja, a bolestan samo jednu!! (…ali najvredniju…)!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari