High voltage, Psihomodo pop, Divlje jagode i mnogi drugi na 9. Mega bikers susretu

Došlo je vrijeme za 9. Mega bikerse, koji će se održati 11. i 12. svibnja na SRC Poloj. Glazbeni dio programa u petak otvara vojvođanska grupa Ignis, Brodsky blues band, osječki High voltage, te Psihomodo pop i El constido.

Došlo je vrijeme za 9. Mega bikerse, koji će se održati 11. i 12. svibnja na SRC Poloj. Glazbeni dio programa u petak otvara vojvođanska grupa Ignis, Brodsky blues band, osječki High voltage, te Psihomodo pop i El constido. U subotu sviraju Plagijat, Los Fridos, Queen real tribute band iz Beograda, Black hole i Divlje jagode.


KLIK na sliku za veći prijaz

Utrka ubrzanja će se održati u subotu 12. svibnja na sjevernoj veznoj cesti s početkom u 12 sati. Neće izostati ni defile ulicama grada, od 17, 30. U sklopu defilea i u pauzama utrke ubrzanja posjetitelje će zabavljati stunt velemajstori Dean i Matea Špoljar. Po prvi put u Hrvatskoj, posjetitelji će vidjeti Extreme show legendarnog Krešimira Erdeca, u okviru kojega svi zainteresirani mogu isprobati vožnju na zadnjem kotaču motora u kontroliranim uvjetima. Susreti će i ove godine imati i humanitarnu notu. MK Brod po tom pitanju nastavlja suradnju s udrugom Academico, čiji je član Igor Nikičić najavio da će udruga prikupljati sredstva za bolesnu djevojčicu Miju Dokić.

Povodom Dana grada Slavonskog Broda 16.05. (srijeda) 21,00 sat u Tvrđavi Brod – centra grada, održat će se koncert Opće opasnosti. Tijekom koncerta biti će ispaljen piroglazbeni vatromet, odnosno vatromet sinkroniziran sa glazbom.


Tekst: radioslavonija.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari