Eyesburn i Pips, Chips i Videoclips nastupili na 2. danu UFO-a

Pogledajte kako je prošao 2.dan UFO festivala...

Drugi dan UFO festivala protekao je uz već klasično dobre zvuke Pipsa i energičan scenski nastup druge glavne grupe, Eyesburn! Od demo bendova jučer ste imali prilike poslušati Pješčani sat, Panic light, Noisethrill, Karma guru, The Hangover,Portman i  Violet. Bendovi su tijekom festivala pokazali svoje talente i potencijal za daljnje napredovanje!


Bend Karma Guru nastupio je prije Pipsa, dolaze čak iz Tuzle, a kažu kako se put nekada isplati, a nekada ne. Na UFO-u bitna im je pozitivna atmosfera, kakva je i bila. Već dvije godine pokušavaju upasti na UFO, a ove godine su i uspjeli te su zbog toga vrlo sretni! Publiku su zainteresirali maskama koje su im pokrivale lice, no kako kažu to je povezano isključivo uz određene pjesme, pa ih ne nose cijelo vrijeme. Dečki pohađaju mnogo demo festivala, a svoje iskustvo su i pokazali odličnom svirkom.
 


Band The Hangover došao nam je iz Varaždina. Kažu kako su tamo vrlo poznati, a sviraju punk rock. Vrlo su zadovoljni ovim festivalom.
 


Od headlinera pričali smo s Pipsima, u kratkom intervjuu koji su nam dali pitali smo ih što misle nastupu u Osijeku. Kažu da iako je na njihovim koncertima ovdje znalo biti nešto više ljudi, zadovoljni su koncertom na UFO-u! Demo bendove nisu stigli poslušati jer na festival stigli netom prije početka njihovog koncerta, no pohvalili su Osijek i restoran u kojem su bili! Na samu organizaciju, ozvučenje i rasvjetu komentiraju kako su zadovoljni!
 


Atmosfera je sinoć bila u rock i punk tonu, publika je pjevala zajedno s Pipsima, a trošila energiju zajedno s Eyesburnom!
 


Pogledajte koje trenutke UFO-a smo uhvatili i nikako ne propuštajte današnji, nažalost zadnji dan festivala! Očekuju vas Suicidal Angels, Exodus, Insane, Bugarska skupština i još mnogi drugi….

[span class=camera]GALERIJA: UFO 2.dan – Pips Chips i Videoclips i Eyesburn[/span]
 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari