Mladen Grdović i Gazde u PSC-u + nagradna igra

PSC Osijek završava još jednu uspješnu poslovnu godinu te za svoje prijatelje i partnere organizira koncert Gazdi i Mladena Grdovića.

PSC Osijek završava još jednu uspješnu poslovnu godinu te za svoje prijatelje i partnere organizira besplatni koncert Gazdi i Mladena Grdovića.

I u ovo krizno vrijeme PSC je uspio zadržati uspješne prodajne rezultate, otvorio novu poslovnicu u Slavonskome Brodu, dobio eksluzivna prava na Chevrolet Camaro, osvojio titulu najboljeg Chevrolet partnera u hrvatskoj već 4. godinu zaredom, te ujedno ušao u Chairman’s klub kao najbolji Opel distributer za Hrvatsku, BiH i Sloveniju.

Budući da bez kupaca ovakvi rezultati ne bi bili mogući, odlučili su ih proslaviti na način da 31.8. i 1.9. organiziraju “Osječke ljetne noći u PSC-u”.

Tako vas između ostalog 1.9. očekuje koncert Mladena Grdovića i Gazdi na prostoru PSC Osijek, Sv.L.B.Mandića 113. Bitno je naglasiti da su koncerti besplatni, al da se u prostor održavanja koncerta neće moći ući bez ulaznice. Svi vlasnici Opel, Chevrolet i Citroen vozila svoje ulaznice već su dobili na kućne adrese, a oni koji nisu iste mogu preuzeti u PSC-u uz predočenje prometne dozvole vozila.

opca_opasnost_grdovic_pejakovic_dan_grad

[important title=Nagradna igra]Portal SiB.hr i PSC Osijek poklanjaju vam 10×2 ulaznice za koncert. U koncert upišite Želim živjeti bolje nego ministar uz SiB.hr i kliknite LIKE.

Dobitnici:

Katarina Žiroš

Mario Majer

Alen Banović

Filip Šarić

Mihael Stanković

Mirna Tabak

Nikolina Bernatović

Leonarda Grgurić

Nata Janković

Mario Špoljarić

[/important]

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari