Gibonni i ostali 20. listopada u Osijeku [Nagradna igra]

Jesenjska sezona koncerata je pred nama. Tako će humanitarni koncert u Osijeku održati i Zlatan Stipišić Gibonni, Adastra, Erian i ostali.

Svoj posljednji samostalni  koncert Gibonni je u Osijeku održao prije više od dvije godine u dvorani Gradski vrt, a ovoga puta seli se u manju dvoranu Zrinjevac zajedno sa ostalim izvođačima. Osim koncerta u Osijeku, Gibonni je posjetio Slavoniju u proteklom razdoblju još jednom i održao koncert u Našicama.

[span class=camera]GALERIJA:Gibonni u Našicama[/span]

Da Slavonci vole dalmatinskog glazbenika dokazali su puno puta pa ne sumnjamo kako će se i ovoga puta ulaznice vrlo brzo rasprodati bez obzira što ovo neće biti njegov samostalni koncert.

Cijena ulaznice je 50 kuna u pretprodaji i 60 kuna na dan koncerta, a mjesta prodaje bit će objavljena naknadno. Sav novac prikupljen od koncerta namijenjen je za kupnju bazenskog vozila za osobe s invaliditetom.

[blockquote] U sklopu humanitarnog koncerta SiB.hr i  Osječki studenti STUDOS organiziraju nagradnu igru u kojoj će 3 najsretnija dobitnika na našem portalu osvojiti besplatnu ulaznicu za ovaj koncert. Sve što je potrebno je stisnuti LIKE i u komentar napisati “Vjerujemo u anđele”

Dobitnici: Marija Maceković, Andrea Vidaković i Vinko Vračević[/blockquote]

Koncert će se održati 20. listopada, a uz Gibonnia koji će nastupiti kao posebni gost nastupiti će i Adastra te Erian.

Tekst: SiB.hr  

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari