Prti Bee Gee i Bvana uskoro u Mediumu

Hip-Hop spektakl uskoro dolazi u Medium. U ovom osječkom klubu nastupiti će Prti Bee Gee i Bvana. Sve detalje pogledajte opširnije u članku...

U Mediumu će 16.11.2012. u petak, nastupiti Prti Bee Gee i Bvana pa možete očekivati pravi Hip-Hop spektakl. Starta se u 22:00 sata, a ulaznica je 30 kuna u pretprodaji i 50 kuna na ulazu u klub.

Prti Bee Gee (Beograd, SRB)

Prti Bee Gee-a po prvi put gostuje u Osijeku, unutar underground hip hop scene o njima se zna i više nego dovoljno. Mnogi njihovu glazbu etiketiraju kao heroin rap, budući da u svojim pjesmama često spominju nasilje, oružje i drogu, a sve to prožimaju crnim humorom. U više od deset godina postojanja Prti Bee Gee snimili su i objavili četiri albuma, a posljednji album “Bez šečera” izašao je u listopadu 2011. godine. Zahvaljujući tehnici i brzom internetu, ovaj, kao i ostale albume, možete slušati i bez da ih kupite. Ovom prilikom će vas Moskri (s neba), i Mikri Maus i Eufrat (s bine) novim i starim rimama gađati direktno u glavu.

Odabrana diskografija:

Grejtes thits (2002)
Moskri 77-05 (2006)
Tačno u pre podne (2007)
Bez šečera (2011)

BVANA (Beograd,Srbija)

Svima dobro poznata rep glava sa nekoliko albuma i radom dugim bar 12 godina. Od povratka iz Amerike eksplodirao izdanjima i novim stvarima, jedan od najplodnijih repera scene!
P.S. Iako o njima kruže svakakve priče, iako ste o njima čuli i ovo i ono, nemojte ih za vrijeme koncerta ometati i nuditi ničim što nije u skladu sa zakonom RH. Dođite u što većem broju, ponesite dobro raspoloženje i uz sjajni Prti Bee Gee & Bvanu budite dio nezaboravne HIP-HOP zabave!

Ulaznice u pretprodaji (od 25.10. popodne):

– CD Shop Dancing bear| pothodnik| Osijek
– K Topu | Tvrđa | Osijek
-Medium| Music & Dance Hall

Cijena ulaznice u pretprodaji je 30 Kn ( na ulazu 50 Kn). Broj ulaznica ograničen.

[blockquote]Warm up:

DeeJay Franco
Loš Utjecaj
Dooplee & Trale
Siky & L-Patron
Produkt Ulice
Robi[/blockquote]


MEDIUM – where party meets people !!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari