Novogodišnji koncert Big banda ‘Požega’ u Osijeku

Novogodišnji koncert Big banda "Požega" održati će se u Osijeku, 27. prosinca...

U četvrtak, 27. prosinca u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku, s početkom u 20.00h, koncert će održati Big band “Požega”.

Požeški Big band nastao je u ovo doba prošle godine, na inicijativu gospodina Zvjezdana Marjanovića, umjetničkog voditelja big band-a, basista i aranžera. Band broji 18 članova – 5 saksofonista, 5 trombona, 4 trube te bubanjar, basis, klavirist i gitarist, uglavnom profesori i učenici Glazbene škole Požega. Big band “Požega” najmlađi je big band u Hrvatskoj i uz BB HRT-a i HGM-a jedini je aktivni big band, koji aktivno i kontinuirano vježba u punom sastavu te nastupa diljem domovine.

Prošlo su ljeto održali prvu mini-turneju (Koprivnica, Labin, Starci, Novi Vinodloski,…) gdje su na svakom koncertu zagrijali publiku, postigli čarobnu i zadivljujuću atmosferu i potpuno zasluženo zaradili pohvale brojnih kritičara.

Za nešto više od godinu dana postojanja ostvarili su brojne zapažene glazbene suradnje s eminentnim glazbenicima instrumentalistima i pjevačima. Neki od njih su: Marko Tolja, Borna Šercar, Dina Rizvić, Zvjezdan Ružić, Vojkan Jocić, Oliver Ereš, Ante Gelo, Marija Husar, Kristian Beluhan, Igor Delač, Tvrtko Stipić, Marko Matošević,…

Ulaznice možete kupiti na blagajni Dječjeg kazališta u Osijeku. Cijena ulaznice iznosi 60,00 kn, a na dan koncerta 70,00 kn. Organizator je agencija Koncert.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari