RI Rock Autobus: Krešo i Kisele kiše, Officer down i Uma Thurman u Mini Teatru [Nagradna igra]

RI Rock AutoBus dolazi nam i u osječki Klub Mini Teatar...

RI Rock AutoBus dolazi nam i u osječki Klub Mini Teatar. Koncert će se održati 17.11.2012., a nastupiti će riječke grupe Krešo i Kisele kiše, Officer down i Uma Thurman. Početak je u 22:00 sata, a upad je 20 kuna.

[blockquote]SiB.hr i Mini Teatar poklanjaju vam 2×1 ulaznicu za koncerte. Stisnite LIKE i u komentar upišite “Ja želim na RI Rock Autobus u Mini Teatar”. Dobitnici će ulaznice preuzeti izravno na ulazu, uz predočenje osobne iskaznice.[/blockquote]


KREŠO I KISELE KIŠE

punk/rock

Zadnji izdanak riječkog punka i najveće osvježenje na domaćoj punk sceni. Bend je sa svojim prvim zvučnim uratkom pod nazivom “Još ti nije kasno…”, koji je izašao za Fat Brek, dao nagovjestiti da se radi o jako dobrom bendu koji će sa svojim pank hitovima vrlo brzo pokoriti kako Rijeku tako i ostale djelove Hrvatske.
Muzika kakvu ova vesela banda proizvodi svrstala bi se u čistokrvni Punk sa zajebantskim tekstovima iz naroda. Nema tu previše politike i ostalih sranja.

OFFICER DOWN

ska/punk/reggae

riječki osmeročlani ska punk reggae kolektiv koji je nakon pet godina postojanja izbacio svoj prvijenac pod nazivom “Fušeri uzvračaju udarac” te snimio i promovirao spot za pjesmu “Preferencija” snimljenu na petom “Skaville” festivalu 2011 godine. U pet godina postojanja odsviralo se preko pedesetak koncerata i festivala diljem Hrvatske. Na Skavillu je tzv.kućni bend jer je ekipa odsvirala četiri od pet izdanja festivala. Proteklih godina postava se nije bitno mijenjala tako da bend sada bržim koracima grabi prema naprijed.

UMA THURMAN

stoner/desert rock/sludge

Prvi i trenutno jedini riječki stoner band Uma Thurman svoje instrumentalne izljeve je prezentirao na mnogim binama uz jako dobru kritiku publike. Njihov triperski štih, žestoke dionice i buka traži više od samog slušanja glazbe te poziva na duboko opuštanje uma s pokojom eksplozijom emocija. Mješavina glazbe koju stvaraju može se usporedit s Tarantinovim filmovima u kojima Kyuss, Tool i nekakav old school blues soundtrack drobi male zvučnike. Nastupajući s većim bendovima Zippo (Italija), One Piece Puzzle(Ri), Kevlar Bikini (Zg) i drugima, dokazuju da se mogu vješto zavući u bilo koji žanr mjuze i dalje isplivati kao osebujan bend s vlastitim indentitetom spreman da sve poklonike stoner muzike zakači pustinjskom olujom nazvanom Uma Thurman.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari