Colonia u Avenue Mallu Osijek! [ODGOĐENO za 15.12.2012.]

Besplatnim koncertima Colonije, Slavonia banda i Hanke Paldum osječki Avenue Mall proslavit će otvaranja 7.500 m2 novih trgovina.
ZeljkoSamardzic_AvenueMall_SiBhr_91.JPG

[blockquote]Dragi naši, zbog izvanrednih okolnosti i snježnog (ne)vremena, moramo ODGODITI današnji koncert Colonije. Novi datum koncerta je 15.12. u 20h.  Avenue Mall Osijek[/blockquote]


U Avenue Mallu Osijek održat će se slavlje povodom otvaranja još dviju novih trgovina: supermarketa Boso koji se proteže na više od 1.000 metara kvadratnih te Color trgovine koja nudi više od 40.000 artikala iz asortimana “sve za dom” na preko 4.000 metara kvadratnih. Velika otvorenja spomenutih trgovina dodatno će obogatiti besplatni koncerti Colonije, Slavonia banda te legendarne Hanke Paldum.Otvaranje novih trgovina održat će se 06. prosinca čime će Avenue Mall Osijek postati najveći centar za dom i obitelj u regiji. Iz tog je razloga, za svoje sugrađane i cijelu Slavoniju, Centar pripremio besplatne koncerte legendarne pjevačice Hanke Paldum koju će pratiti Slavonia band u petak, 07. prosinca te popularne dance skupine Colonia u subotu, 08. prosinca.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari