S.A.R.S. ponovo stiže u Medium

Jedan od trenutačno najpopularnijih i definitivno najoriginalnijih bendova s ex-YU prostora, beogradski S.A.R.S. ponovo stiže u klub Medium. Koncert će održati u petak, 25. siječnja 2013.

Grupu Sveže amputirana ruka Satriania (S.A.R.S.) su u Beogradu, 2006. godine osnovali Dragan Kovačević- Žabac i Aleksandar Luković- Lukac. Naredne godine snimaju pjesmu Buđav lebac, koja gotovo trenutačno postaje internetski megahit s 3,5 milijuna klikova na Youtubeu, a i danas je jedan od traženijih hitova na radio postajama i u klubovima. Svoj prvi album jednostavnog naziva S.A.R.S. snimaju 2008. godine, a osim Buđavog lebca kao hitovi su se pokazale i pjesme Ratujemo ti i ja, Ja se budim, Ana, Rakija, te Debeli lad.

Svoj drugi album Perspektiva izdaju 2011. godine i nude ga u suradnji s MTV- em na besplatan download fanovima koji su ga s oduševljenjem dočekali i skinuli preko 50 000 puta. Zagrebačkoj ga publici premijerno predstavljaju na koncertu u Boogaloou početkom 2011. Veliki hitovi s ovog albuma su pjesme To rade i Mir i ljubav, za koje su i snimljeni spotovi, koji imaju iznimnu posjećenost na Youtubeu. Naslovna stvar albuma je bila izostavljena s downloada, te se mogla čuti samo na koncertima. U siječnju ove godine konačno izlazi i studijska verzije pjesme Perspektiva zajedno sa spotom, koji momentalno ruši sve rekorde posjećenosti i nakon manje od pola godine po broju klikova prestiže i legendarni Buđav lebac, a do današnjeg dana prešao je brojku od 4,5 milijuna.

U ljeto 2012. objavljen je i prvi spot za tek nadolazeći, treći album, za pjesmu “Bojana”, koja je poharala domaće top liste, a nedugo potom je objavljena još jedna nova pjesma, Mir u svetu koja je već postala hit na koncertima.

Nakon inicijalnih promjene u sastavu, već nekoliko godina postavu benda čine:
Žarko Kovačević – Žare: vokal
Aleksandar Luković – Lukac: gitara
Sanja Lalić: prateći vokal
Nenad Đorđević – Đole: bas gitara
Boris Tasev – Bora: klavijature, harmonika
Petar Milanović – Pera: trombon, saksofon
Tihomir Hinić – Tile: bubnjevi

Nikako ne prospustite intimni osječki nastup ovog sjajnog benda koji uvijek iznova oduševljava.

Cijena ulaznice je 40 kuna u pretprodaji, te 60 kuna na blagajni kluba na dan koncerta.

Ulaznice u pretprodaji :

– CD Shop Dancing bear| pothodnik| Osijek
– K Topu | Tvrđa | Osijek
– Medium| Music & Dance Hall

Ulaz u Klub se otvara od 21:00h. Koncert počinje u 23:00 h.

[important title=NAGRADNA IGRA (2. krug)]SiB.hr vam poklanja još 3×1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare unutar ovog članka upisati “SiB.hr me vodi u Medium na S.A.R.S.“. Dobitnike objavljujemo u srijedu 23. siječnja.

Dobitnici u prvom krugu:

Lidija Lakić
Marina Freda
Davor Kačar

Dobitnici u drugom krugu:

Ema Pušić
Jurica Leninger
Bojana Sailović


Ulaznice podižete na ulazu u klub na dan koncerta.

[/important]

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari