Urban dolazi u Kino Europa [nagradna igra je završena]

Agencija za organizaciju događanja Luminis Vam predstavlja prvi od serije koncerata koji će se održati ovog proljeća u Kinu Europa.

U subotu 02. veljače 2013. s početkom u 22:00h Damir Urban sa svojim bendom 4 održati će koncert u osječkom kinu Europa na kojem će osječanima predstaviti prošlogodišnji EP “Kundera”. Osim pjesama s novog izdanja odsvirati će i dobro poznate pjesme. Agencija za organizaciju događanja Luminis Vam predstavlja prvi od serije koncerata koji će se održati ovog proljeća u Kinu Europa.

[blockquote]2012. bend odlazi na 12 dana u izolaciju, na Žumberačku goru, te tamo snimaju materijal za novi album. U improviziranom studiju, u kući koja je bendu tih 12 dana bila studio i dom, snimljene su pjesme koje su uvrštene na zadnje izdanje: “Kundera” (EP). Naslov izdanja, inspiriran je jednim od najvećih živućih pisaca današnjice, kao i njegovim remek djelom “Besmrtnost” pa se taj lajt-motiv smrtnosti i naša nespremnost na nju, kao nekakav nazivnik, provlači kroz album. Za pjesmu Ako se napijem do smrti, drugi singl s albuma, snimljen je i video spot, a uskoro će se objaviti i dva spota za pjesmu Kasno je za ljubav.[/blockquote]

Ulaz 50kn u pretprodaji, a 65kn na ulazu.

Pretprodaja CD Shop Dancing Bear, pothodnik, Osijek. Pretprodaja kreće od ponedjeljka 14.01, a broj karata  je ograničen.

[important title=NAGRADNA IGRA (3. krug)]Poklanjamo vam 3×1 ulaznicu za koncert Urbana u Kinu Europa. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare unutar ovoga članka upisati SiB.hr me vodi na Urbana (3. krug nagradne igre). Sretno!

DOBITNICI U PRVOM KRUGU:

Momir Mirković
Iva Olivić (Iva Puc)
Barbara Antić

DOBITNICI U DRUGOM KRUGU:

Lara Lovaković
Tomislav Mihelić
Vanja Čunović

DOBITNICI U TREĆEM KRUGU:

Maja Pokos
Alen Žulj
Marko Radanović

Ulaznice podižete na ulazu na koncert uz predočenje osobne iskaznice.[/important]

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari