Sandi Cenov u Lotus baru u Osijeku

U petak, 25.1. nakon dugo vremena u Osijeku nastupa Sandi Cenov. Koncert ekskluzivno za sve goste Lotus bara, povodom izlaska novog albuma “To je to”.

Publika je osjetila s koliko je energije Sandi pristupio realizaciji tog albuma, koliko mu je bilo važno da nakon punih pet godina diskografske pauze predstavi svojoj publici ono najbolje sto je mogao učiniti.

Od prvog albuma “Ljubav za sve” izdanog 1993. godine do ovog posljednjeg, Sandi je sazrio i kao autor teksta i kao autor glazbe.

Album ”To je to” donosi 11 pjesama, od toga su dva bonus track-a. Većinu pjesama potpisuje sam Sandi i tim suradnika koje je okupio na ovom albumu, poput Ante Pecotića , Igora Ivanovića i Darka Juranovića D’Knocka.

Sve je to privuklo mnogobrojne obožavatelje koji su punili koncertne prostore na kojima je ovo ljeto promovirao svoj aktualni album. Od izlaska albuma Sandi je predstavio pjesme, ”Večera s doručkom”, ”Za nas ljude izgubljene”, ”To je to!” , ”Jelo, Jelena”, i ovaj aktualni singl ” Da mogu biti njen”.

Pjesma je također predstavljena kao posebni singl, a trenutno su u tijeku pripreme za snimanje spota. Treba spomenuti i da je pjesma “Da mogu biti njen” zabiljezila preko 200,000 prikaza na YouTubeu.

Ubrzo nakon predstavljanja javnosti, svi singlovi s novog albuma pronašli su svoje mjesto na top listama mnogih radio postaja, na YouTubeu bilježe zavidan broj klikova, a da ih je publika prihvatila najbolje se vidi na koncertima gdje sve pjesme pjevaju od riječi do riječi.

Budite s nama i dobro se zabavite 25.1. u Lotus baru u Avenue Mallu 😉

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari