Klub Mini Teatar slavi sedmi rođendan velikim koncertom osječkih bendova

Klub Mini Teatar u predstojećem tjednu proslavit će svoj sedmi rođendan. Iza udruge Klub Mini Teatar u proteklih sedam godina deseci su festivala, stotine koncerata i glazbenih eventa. Klub je to koji već sedam godina podržava prvenstveno osječku alternativnu scenu i daje prostor mladim i neafirmiranim bendovima iz grada i regije. No, isto tako klub je na svom stageu ugostio mnoge bendove iz Hrvatske, iz brojnih europskih zemalja, pa čak i iz daleke Južne Amerike.

Svoj sedmi rođendan proslavit će u društvu osječkih bendova, od kojih su neki svoje prve nastupe odradili upravo na stageu kluba.

Na sam dan rođendana, 26. ožujka (utorak), od 21 sat, organizirano je druženje osječkih bendova i posjetitelja kluba uz besplatni grah. Glazbeni program održat će se od četvrtka do subote, s početkom u 21 sat (od 28. do 30. ožujka) a tijekom tri dana nastupit će 19 osječkih bendova. Ulaz na sva događanja biti će dakako besplatan stoga Udruga Klub Mini Teatar poziva sve posjetitelje na veliku zajedničku proslavu sedmog rođendana kluba.

Line up izvođača je sljedeći:

Četvrtak:

Argus
Standard Procedure
Skol
Čole i Papa Joe
Hellhound Blues
 Petak:

Big Fat Lie
InFormation
In Ruff
Invader
Black Flame
Prisoners of Gravity
Praxitens

Subota:

KMT Session Band
Red Roosters
High Voltage
Pullover Band
Bugarska Skupština
Vortex
Kymera

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari