Rasprodane jednodnevne promo ulaznice za EXIT!

Sve jednodnevne ulaznice za EXIT R:Evoluciju koje su bile dostupne u prodaji po promotivnoj cijeni od 150 kn, rasprodane su u rekordnom roku.

Organizatori se zahvaljuju publici na ukazanom povjerenju i najavljuju da će u sljedećim tjednima biti objavljena brojna imena novih zvijezda koje će nastupiti na ovogodišnjem festivalu.

Ograničen broj ulaznica koji je bio u prodaji od 16. svibnja, u potpunosti je rasprodan za manje od pet dana. Ovogodišnji EXIT privlači posetitelje iz Srbije, regije, ali i više od 60 drugih zemalja sa svih kontinenata, zbog sjajnog glazbenog programa i inovativnog petodnevnog formata i novog koncepta festivala.

Kao znak zahvalnosti EXIT-a prema povjerenju publike, u prodaji se od danas nalazi još jedna, veoma ograničena, količina jednodnevnih ulaznica, koje će biti dostupne po novoj promotivnoj cijeni od 190 kn. Najbrži će opet biti u prilici postati dio R:Evolucije, makar na jedan dan. Svi ljubitelji festivala su pozvani da nabave svoje ulaznice po promotivnim cijenama što prije, jer se zbog ograničenog broja ulaznica i velikog interesa publike, očekuje da će se i one brzo rasprodati. Ulaznice po novoj cijeni moguće je nabaviti na svim prodajnim mjestima EXIT Festivala u regiji.

Poslije perioda prodaje po novoj promotivnoj cijeni od 190 kn, regularna cijena jednodnevnih ulaznice će biti 230 kn sve do početka festivala, tijekom kojeg će dodatno poskupjeti.

Thom Yorke i Atoms For Peace, Snoop Dogg aka Snoop Lion, CeeLo Green, The Prodigy, Fatboy Slim, Eric Prydz, Jeff Mills i preko 600 drugih izvođača vas očekuju na više od dvadeset festivalskih pozornica. Postanite dio R:Evolucije, nabavite svoju kartu na vrijeme i promjenite svijet oko sebe.

EXIT iskustvo. Više od festivala.

ULAZNICE:

Aktualna cijena petodnevne ulaznice za nadolazeći Exit festival iznosi 440 kn, dok ulaznica za festivalski kamp iznosi 200 kn i moguse kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

Dallas Shop Zagreb, Tkalčićeva 7, Rockmark Zagreb, Berislavićeva 13, AVE Fashion Store, Osijek, TC Portanova, Dallas Shop Rijeka, Splitska 2a, Dallas Shop Split, Narodni trg 14
Dallas Shop Šibenik, Kralja Tomislava 4, Dallas Shop Rovinj, Carera 72, Dallas Shop Zadar, Široka ulica 2

[blockquote]Okupite svoju ekipu, odigrajte igru 4+1 i izaberite sretnika među vama, jer od 26. travnja do 31. svibnja, na svake četiri kupljene ulaznice Exit poklanja petu potpuno besplatno, a da bi stvari bile još zanimljivije, cijelo društvo dobiva besplatan smještaj u Exitovom glazbenom kampu![/blockquote]

Sve dodatne informacije o festivalu su dostupne preko stranice www.exitfest.org

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari