David Guetta na EXIT-u! Tulum koji se ne propušta

David Guetta, najuspješniji DJ i producent svih vremena, priredit će na legendarnoj Dance Areni najveći tulum ove sezone!

Dobitnik dva Grammyja, višestruki titular prestižne nagrade “najbolji svjetski DJ”, čovjek čiji hitovi imaju preko 2 milijarde online pregleda, priredit će spektakl koji će se dugo prepričavati.

“David Guetta je u posljednjih nekoliko godina prerastao okvire DJ-inga i postao jedan od najpopularnijih glazbenih izvođača na svijetu. Njegovu ovogodišnju turneju prati do sada neviđena audio i vizualna produkcija, zbog koje će Dance Arena doživjeti pravu r:evoluciju. Očekuje nas eksplozija pozitivne energije koja se nikako ne smije propustiti.” – izjavila je Karen Young, programski direktor Dance Arene.

“Nastupi na EXIT-ovoj tvrđavi su poseban doživljaj. Domaća publika mi je uvijek davala puno ljubavi, i poručujem im da se pripreme za show kakav do sada nisu iskusili” – izjavio je Guetta.

EXIT-ova Dance Arena će u subotu 13. srpnja, zahvaljujući Guetti, biti poprište najluđe zabave na planetu. Francuski umjetnik pružit će publici festivala nezaboravan show koristeći svaki trik – od pumpajućih techno ritmova do vrtoglavog electro zvuka, i naravno, velikih hitova koje je ostvario u suradnji s najvećim imenima današnjice – Snoop Dogg, Rihanna, Madonna, Nicki Minaj, Kelly Rowland, Flo Rida, Usher, Afrojack, Estelle, i mnogi drugi.

S hit singlovima poput “When Love Takes Over”, “One Love” “The World is Mine”, “Turn me on” i na desetine drugih, ostat će zabilježen kao jedan od najuspješnijih producenata svih vremena.

David Guetta je prešao ogroman put – od pariške underground scene do naslovnica velikih magazina i crvenih tepiha, zahvaljujući opsesivnom nagonu za učestalim napretkom. Emitiran je na tisuće sati na svjetskim radio stanicama i osvojio sve klubove od Tokyja do Ibize.

Dolazak u Novi Sad direktno s najboljih svjetskih partyja i rezident nastupa na Ibizi napravit će party svih partyja koji miješa mnoštvo utjecaja i najpoznatijih house stvari svih vremena. Ljubitelji dobre zabave iz 60 zemalja svijeta nastanit će Dance Arenu kako bi posvjedočili nesvakidašnjem spektaklu. Show koji ovaj DJ sprema, kao i jedinstvena atmosfera EXIT Festivala napravit će vrelo novosadsko ljeto jednim od najvećih i najekskluzivnijih DJ događaja planeta u 2013. godini.

[blockquote]Uz maestralnog Davida Guette, na EXIT-u nas čeka spektakularnih pet dana koji će obilježiti 2013. godinu i nastupi zvijezda kao što su Atoms For Peace, Snoop Dogg aka Snoop Lion, Bloc Party, The Prodigy, CeeLo Green, Fatboy Slim, Chase & Status, Diplo, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Rudimental live, SBTRKT, Seth Troxler, ali i preko 500 drugih na više od 15 festivalskih pozornica.[/blockquote]

ULAZNICE:

Aktualna cijena petodnevne ulaznice za nadolazeći Exit festival iznosi 440 kn, dok ulaznica za festivalski kamp iznosi 200 kn i mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

• Dallas Shop Zagreb, Tkalčićeva 7 • Rockmark Zagreb, Berislavićeva 13 • AVE Fashion Store, Osijek, TC Portanova • Dallas Shop Rijeka, Splitska 2a • Dallas Shop Split, Narodni trg 14
• Dallas Shop Šibenik, Kralja Tomislava 4 • Dallas Shop Rovinj, Carera 72 • Dallas Shop Zadar, Široka ulica 2

[blockquote]Okupite svoju ekipu, odigrajte igru 4+1 i izaberite sretnika među vama, jer od 26. travnja do 31. svibnja, na svake četiri kupljene ulaznice Exit poklanja petu potpuno besplatno, a da bi stvari bile još zanimljivije, cijelo društvo dobiva besplatan smještaj u Exitovom glazbenom kampu![/blockquote]

JEDNODNEVNE ULAZNICE SU TRENUTNO 190 KN!

Pratite redovno www.exitfest.org, jer slijede objave novih izvođača koji će nastupiti u okviru EXIT R:Evolucije!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari