Obilježavanje Svjetskog dana sindroma Down na prvi dan proljeća uz prigodni program i nastup Passage banda

Udruga za Down sindrom Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka i ove godine organizira obilježavanje Svjetskog dana sindroma Down koji će se održati u prizemlju Avenue Malla Osijek u subotu, 21. ožujka 2015.g.  s početkom u 18 sati. Nastupaju KUD Josipovac, Centar za odgoj i obrazovanje "Ivan Štark", zbor dječjeg vrtića "Sunčica" te dance studio Illusion, a za dobru atmosferu pobrinut će se Passage band od 19 sati. O Passage bandu: PASSAGE BAND jedan je od najpoznatijih cover glazbenih sastava u Hrvatskoj.

Band pod istim imenom neprekidno djeluje od listopada 1988. godine. Tijekom tako dugotrajnog djelovanja nastupali su s gotovo svim eminentnijim imenima domaće, i glazbenih scena susjednih država. Osim vrhunskog reprodukcijskog muziciranja, Passage band je i autorski aktivan. Iako njima  nesvojstveno, ubilježili su i nekoliko festivalskih nastupa, od kojih izdvajamo nastup na Etnofest – Neum, s intrigantnom preradom narodne pjesme Ne vrijedi plakati.
Izdavačka kuća Croatia records-a objavila je i singl za pjesmu Ne mogu sam, a ostatak autorskog materijala, široj javnosti biti će dostupan do kraja svibnja.   

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari