Krankšvesteri stižu u Dublin!

Više od pet godina pratimo iseljavanje naših sugrađana u razne zemlje svijeta. S mnogo priča smo vas do sada rastužili, oraspoložili ili naživcirali.  Motiva za prvo, drugo, a i treće, bilo je na pretek.

Obično su ljepše priče dolazile iz Dublina, pa vam zato donosimo još jednu takvu!

U današnje vrijeme svatko zna sve o svakome u samo 2,3 klika. Tako ni mi ne možemo ne primijetiti aktivnost naših legica i lega u Irskoj, a posebice u Dublinu! Već smo pisali o  gostovanju naših bendova na otoku i Rock’n’Roll sceni koja baš kroz te koncerte održava povezanost, ali posebno plijeni pozornost kada se radi o osječkom bendu!

Naš dugogodišnji prijatelj (lega porijeklom) koji stoji iza koncertne organizacije “Orgasmatron Schedule” za sami početak 2018. najavljuje osječku atrakciju Krankšvester!

Koncert će se održati u petak 23.02. u legendarnom Fibbersu s početkom u 21h.  Švesterima će ovo prvi nastup u Irskoj nakon vrlo vrlo uspješne 2017! Više informacija na službenom FB eventu.

Njihov HIT singl “Gaber” na portalu “Muzika.hr” odnio je uvjerljivo prvo mjesto za pjesmu godine. Takvo priznanje cijeni i “kritična masa” Iraca, koja također s nestrpljenjem čeka bas ovaj koncert!

Već idućeg mjeseca, točnije 29. i 30. ožujka u istoj organizaciji će se održati prvo izdanje “Orgasmatron punk-rock Festivala”.

Kao headlineri će prvu večer nastupati britanske punk legende iz 78′ “Peter and the test tube babies”, dok će drugu večer ta uloga pripasti još jednim punk veteranima s istoga otoka “Anti Nowhere League”. Predgrupa ANWL će biti zagrebački street rock/punk band Sank?! koji je prije točno godinu dana “zapalio” isti klub.

Sve informacije o događaju i ulaznicama možete pronaći OVDJE.

Kako doznajemo “kuha” se još puno toga za ostatak godine.  Novi koncerti – stara/nova prijateljstva! Našim “ambasadorima” Krankšvesterima želimo odličan provod u Dublinu, a našem prijatelju još ovakvih priča.

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari