pozitivan stav prema sportu

U listopadu ponovo besplatan trening za predškolce u Sokolu

Ciljevi treninga su promicanje bavljenja sportom od najranije dobi

U sklopu projekta “Promocija sportske rekreacije među djecom u sustavu predškolskog odgoja na području Grada Osijeka” koji provodi Gimnastičku društvo Osijek – Žito uz podršku Ministarstva turizma i sporta, organizirat će se besplatan trening za sve predškolce s područja grada Osijeka.

Ciljevi treninga su promicanje bavljenja sportom od najranije dobi, razvoj svijest o zdravim navikama i zdravom stilu života kod djece predškolske dobi, povećanje broja korisnika uključenih u programe bavljenja gimnastičkim sportom kao temeljem zdravstveno usmjerenog tjelesnog vježbanja i stvaranje pozitivnog stava prema sportu kod djece.

“Izuzetno mi je drago što imamo priliku putem projekta osječkim mališanima ponovo omogućiti besplatan trening kod nas u Sokolu. Veseli me interes, kako roditelja, tako i same djece za sport jer im to omogućuje izvrstan napredak daljnjim bavljenjem bilo kojim sportom. Pozivam sve roditelje da iskoriste ovu priliku i prijave svoje predškolce na besplatan trening”  izjavila je Nina Baum, trenerica GD Osijek – Žito.

Besplatni trening održati će se:

  • u srijedu, 26.10.2022. godine (Sokol Centar Osijek, Kralja Zvonimira 5 – Osijek) i to u terminu od 17:00 do 18:00h

Prijaviti se mogu svi zainteresirani predškolci u dobi od 4 do 6 godina koji do sada nisu sudjelovali u navedenom projektu. Broj mjesta je ograničen, stoga pozivamo sve zainteresirane da se čim prijave na sudjelovanje.

Za sudjelovanje je obavezna prijava, a istu je moguće napraviti putem poveznice.

Sve upite vezane uz besplatni trening moguće je napraviti kontaktom na broj 099 536 4753 (Viber, WhatsApp, SMS).

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari