cjelodnevna ili poludnevna zabava

Mame i tate preporučuju Sportsko ljeto na Sokolu – Upisi u tijeku!

Moguće je izabrati između tri termina kao i između cjelodnevnog i poludnevnog boravka

Ljetni praznici su pred vratima, a vrtićke i školske brige na puna dva mjeseca bit će iza nas, barem za dio osječkih mališana. Što s klincima tada i kako popuniti njihovo slobodno vrijeme? Odgovor na to pitanje je – SPORTSKO LJETO NA SOKOLU 2021.!

Prošlogodišnje izdanje Sportskog ljeta oduševilo je mnogobroju djecu, ali i odrasle – mame i tate koji su tjedan za tjednom dovodili svoje mališane na sportsko – kreativna druženja u osječkom “domu gimnastike”.

“Sportsko ljeto na Sokolu nas je spasilo prošle godine pred polazak u 1. razred! Odličnom organizacijom i kreativnim rasporedom ispunili su moja očekivanja, a sin je bio oduševljen zbog novih prijatelja i dosta boravka vani na otvorenome, te jedva čeka ljeto na Sokolu i ove godine!”, podijelila je s nama svoje dojmove Anela Miličić.

Slično misli i Tomislav Čizmadija, čiji je sin Tin također bio polaznik sportskih kampova Gimnastičkog društva Osijek – Žito.

“Tinu je prošle godine bilo izvrsno na ljetnom kampu u Sokolu i veseli se novom druženju i igrama u dvorani, ali i na otvorenom. Upoznao je nove prijatelje, a u lijepom sjećanju su mu i treninzi na bazenima i posjet Terra Negra Country Clubu i restoranu Crna svinja gdje su vjerujem svi uživali u cjelodnevnom izletu”.

Sportsko ljeto na Sokolu je 5-dnevni ljetni kamp za djecu od 5 do 12 godina, a provodit će se u sportskom objektu Sokol Centar Osijek (Kralja Zvonimira 5) i to u varijanti poludnevnog (od 8.00 do 12.00h) i cjelodnevnog boravka s uključenim ručkom (od 8.00 do 15.00h).  

U kamp se mogu uključiti djeca od navršenih 5 godina starosti i to:

  • predškolci: 5 do 7 godina
  • školarci: 8 do 12 godina

Aktivnosti u kampu će uključivati sljedeće:

  • sportske aktivnosti: gimnastika, plivanje, rolanje, nogomet
  • sportske igre na otvorenom te potrage za blagom
  • kreativne radionice i drugi animacijski sadržaji
  • objed (užina / ručak)

Kamp kreće već 28. lipnja i trajat će 3 tjedna:

  • TJEDAN 1: 28. lipnja – 2. srpnja 2021. godine
  • TJEDAN 2: 5. – 9. srpnja 2021. godine
  • TJEDAN 3: 12. – 16. srpnja 2021. godine

Kotizacija za jedan tjedan boravka u kampu iznosi 450,00 HRK (poludnevni boravak) ili 650,00 HRK (cjelodnevni boravak s ručkom). U cijenu kotizacije su uključeni svi materijali za radionice, prijevozi i ulaznice za bazene te obroci.

Broj mjesta u kampu je ograničen, a rezervacije je moguće napraviti već danas na broj telefona 099 5364 753 (poziv/SMS/Viber/WhatsApp).

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Više informacija o Sportskom ljetu na Sokolu pronađite na web stranici GD Osijek – Žita: www.gdosijek.hr

POKLANJAMO

Organizatori Sportskog ljeta na Sokolu, Gimnastičko društvo Osijek-Žito poklanjaju 1x kotizaciju za cjelodnevni boravak u kampu. U komentar upišite vaše Ime i Prezime, a mi ćemo nasumičnim odabirom izabrati dobitnika.

Dobitnik je: Danica Petrović Varga

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari