Najbolji gimnastičari i gimnastičarke svijeta ponovno u Osijeku!

Od 04. do 06. studenog 2011. godine, Osijek će ponovno biti gimnastički centar svijeta! Treći put zaredom, grad na Dravi je domaćin najboljim svjetskim gimnastičarima i gimnastičarkama.

Od 04. do 06. studenog 2011. godine, Osijek će ponovno biti gimnastički centar svijeta! Treći put zaredom, grad na Dravi je domaćin najboljim svjetskim gimnastičarima i gimnastičarkama koji će svojim nastupom na Grand prixu Osijek 2011. Žito Challenge Cupu pred uvijek mnogobrojnom osječkom publikom pokušati izboriti što bolji plasman i uvrstiti se u osvajače medalja na ovom prestižnom natjecanju.

I ove godine pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, Osječko-baranjske županije te tvrtke Žito d.o.o., imat ćemo svi zajedno priliku ponovno vidjeti one najbolje iz svijeta gimnastike, a velika nam je čast najaviti povratak u Osijek gimnastičke velesile svijeta – Kine, čiji će nastup razveseliti mnoge. Pored njih, tu su i uvijek jaki Nijemci, Mađari, Englezi, ali i cijeli niz europskih i svjetskih reprezentacija.

Ipak, domaćoj publici bit će vjerujemo najzanimljivije vidjeti nastupe hrvatskih predstavnika, počevši od naših Osječana: Roberta Seligmana i Tomislava Markovića, pa do Filipa Udea, Tijane Tkalčec, Marija Možnika, Tine Erceg i drugih.

Cijene ulaznica, u želji da dvorana Gradski vrt tijekom tri dana trajanja natjecanja i ove godine bude dupkom puna, su i više nego popularne i iznose:

KVALIFIKACIJE (petak, 04. studenog, početak u 14.00 sati) – slobodan ulaz
FINALE (subota, 05. studenog, početak u 16.00 sati) – 20,00 HRK
FINALE (nedjelja, 06. studenog, početak u 16.00 sati) – 20,00 HRK

Za djecu mlađu od 7 godina tijekom sva tri dana osiguran je slobodan ulaz, a ulaznice će se moći kupiti na ulazu dvorane Gradski vrt.

Pozivamo Vas stoga da nam se pridružite u dvorani Gradski vrt i budete dio ove velike sportske priče grada Osijeka!

[important title=5×1 komplet ulaznica]Portal SiB.hr, kao medijski pokrovitelj natjecanja, poklanja 5×1 komplet ulaznica (komplet uključuje po 1 ulaznicu za oba dana natjecanja). U komentar upišite: Želim gledati najbolje gimnastičare svijeta i kliknite LIKE.

Dobitnici:

Kristina Ilovača
Marko Lukić
Ivana Matišić
Patricia Šenica
Matej Snopek[/important]

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari