Tea Šojat odlazi na pripreme za predstojeće Europsko prvenstvo u Bakuu

Tea Šojat, članica karate kluba Osijek Žito, odlazi na završne pripreme koje će se održati u Samoboru od 19. do 22. siječnja.

Biti će to pretposljednji dio priprema za predstojeće Europsko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore što će se održati u Bakuu (Azerbajdžan) od 10. – 13. veljače ove godine.


Osjećam se odlično pred nadolazeće prvenstvo i mogu reći nakon dvanaest godina treniranja, raznih nastupa u zemlji i izvan nje da smo se karate i ja u posljednje vrijeme pronašli i dišemo kao jedno. Osjećam jednu novu dimenziju karatea, uživanja u izvedbi kate, a radost treniranja govori mi da sam na pravom putu. U svemu tome svakako mi je pomoglo i trenersko vodstvo mog senseia Dražena Gorjanskog” samouvjereno izjavljuje Tea.

Tea je trenutačno u vrlo dobroj formi. Marljivo je odradila najveći dio pripremnih treninga, kondicijski je iznimno spremna, tehnička je izvedba svih pet kata (Jion, Kanku dai, Kanku sho, Unsu i Gan kaku) na vrhunskoj razini. Još nam ostaje dobro tempirati formu za sam nastup i nadati se najboljem.“, optimističan je njen trener Dražen Gorjanski.

Inače, Tei je predstojeći nastup na EP ujedno i posljednji izlazak na tatami u kategoriji mlađih seniorki (18 do 21 godina). Poslije toga ova će vrsna karatašica i studentica druge godine Pravnog fakulteta prijeći u kategoriju seniorki gdje je čekaju novi izazovi.

 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari